CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aniversari >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 478 din 22 aprilie 2012        Toate Articolele Autorului

Poetul hunedorean Claudiu Nicolae :imonati a ]mplinit 29 de ani
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Poetul hunedorean Claudiu Nicolae Şimonati a împlinit 29 de ani  
 
S-a născut la 20 aprilie 1983,în localitatea Geoagiu din judeţul Hunedoara.A absolvit în 2007 la Sibiu facultatea de Ştiinţe Agricole,Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului.apoi un masterat în domeniu,susţinut în 2009 la Universitatea„Aurel Vlaicu”din Arad.A publicat patru cărţi tehnice şi cinzeci şi cinci de articole ştiinţifice.A fondat revista de specialitate Transilvanian AgroFood,este membru a mai multor asociaţii ştiinţifice.A fost distins cu mai multe premii şi diplome de excelenţă.  
 
A început să scrie poezie din anul 2007.Debutul editorial îl semnează în 2008,când publică volumul de versuri Oraşul natal.A mai publicat şi volumele Poezii religioase în 2009 şi Cugetul vieţii în 2010.  
 
În anul 2011 publică alte trei cărţi,la editura Contrafort din Craiova:două de poezie :Sentimente bacoviene şi Urme în piatră(coautor) şi una de aforisme,intitulată Timpul,apă curgătoare.La începutul anului 2012 a publicat în cadrul Editurii Inspirescu din Satu Mare,volumul de versuri intitulat Iubiri fără nume.  
 
Este colaborator al revistelor:Oglinda literară,Cafeneaua politică şi literară, Plumb, Fereastra, Actualitatea literară, Boema, Lumina divină, Agora literară, Caiete silvane, Dor de dor, Constelaţii diamantine.Este fondator la Geoagiu al cenaclului literar„Ioan Budai Deleanu”şi mentor al festivalului cu acelaşi nume.Este membru al cenaclurilor literare:„Noduri şi Semne”din Galaţi şi al Cenaclului Epigramiştilor Olteni de la Craiova.  
 
Este prezent în antologii colective:Simfonia cuvintelor(2010),Mozaic literar şi Preaplin de cuvinte(2011),Cuvântul ca o pradă(2012),ASPRA-Galaţi,Lanţul prieteniei(2011),Contrafort-Craiova,Lumina cuvintelor(coordonator de proiect,2011),Sitech-Craiova;Un secol de poezie în oraşul Paliei(2012)-Editura Emma-Orăştie.  
 
Îi dorim colegului nostru sănătate şi multă inspiraţie.La Mulţi Ani!  
 
Al.Florin Ţene  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Poetul hunedorean Claudiu Nicolae :imonati a ]mplinit 29 de ani / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 478, Anul II, 22 aprilie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!