CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  Poeţi clujeni în Antologia de Poezie Română
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Poeţi clujeni în Antologia de Poezie Română “Creşterea Limbii Româneşti “ 
  
Zilele acestea a apărut, sub îngrijirea Grupului Român de Presă şi iniţiativă Civică, Antologia de Poezie Română Cinstind Limba Română- 2013-provocată printr-un program naţional lansat de scriitorul Corneliu LEU, intitulată “Creşterea Limbii Româneşti “. 
  
Selecţia poeziilor din volumul apărut, urmare primei ediţii a manifestărilor Zilei Limbii Române, a fost realizată la Muzeul Naţional al Literaturii Române şi cuprinde poezii semnate de marii noştri poeţi, de la Eminescu (Ce-ţiI doresc eu ţie, dulce Românie ), Ienăchiţă Văcărescu ( Testament literar), Alexeii Mateevici ( Limba noastră), Tudor Arghezii (Ex libris ), Lucian Blaga, Gheorghe Sion, George Coşbuc, Ioan Neniţescu, Vasile Voiculescu, Ştefan Baciu, Nichita Stănescu, Marin Sorescu, Grigore Vieru, Nicolae Labiş, Ioan Alexandru, Ana Blandiana, Toma George Maiorescu, până la poeţi contemporani de expresie română de pe mapamond şi Republica Moldova. 
  
În paginile acestei ample Antologii care cuprinde 70 de autori, descoperim şi poemele poeţilor clujeni: Horia Bădescu (Temelia Limbii Române ) şi Al.Florin Ţene ( Gloria Limbii Române) care a luat premiul I la Concursul Internaţional de Poezie STARPRESS. 
  
Al.Florin Ţene 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Poeţi clujeni în Antologia de Poezie Română / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1014, Anul III, 10 octombrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!