CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Povestiri >  Perle din extemporale (II)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Perle din extemporale (II) 
  
(istorie şi cultură civică) 
  
- Coloniile sunt aşezări noi unde oamenii care plecau la muncă dormeau. 
  
- „Sigiliul Romei” este epoziţia sau expediţie folosită de Iorga pentru prima dată pentru a administra procesele din istorie... 
  
- În 1492 are loc descompunerea Americii de către Columb 
  
- Istoria este ştinţa care se ocupă cu animalele din trecut şi cu oamenii care învaţă că nu sânt ca ele şi care întâmplător supravieţuiesc... 
  
- În trecut nu egzista curent şi nici oraşe în care ei locuiau în structuri de rocă, ei nu mâncau ca în ziua de azi doar carne vie adică nu o prăjeau. 
  
- În trecut nu egzistau maşini troleibuze şi aşa mai departe, nu egzistau materiale dar vânau animale şi din blana lor îşi făceau haine, deci erau şi ei un fel de haini. În trecut nu egzista ce egzistă astăzi. Astăzi egzistă mult mai multe alte lucruri. 
  
- Alte drepturi la viaţă sunt dreptul la iubire, dreptul la libertate, dreptul la şosea, dreptul la obiect, dreptul la pârât 
  
- Pigmeii sunt nişte omuleţi care vorbeau limba latină 
  
- Omul este format din maimuţe superioare 
  
- Istoria este ştinţa care studiază venirea omului pe pământ şi până în prezent 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Perle din extemporale (II) / George Nicolae Podişor : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 306, Anul I, 02 noiembrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 George Nicolae Podişor : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de George Nicolae Podişor
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!