AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Recomanda >  


Autor: Cristi Dumitrache         Publicat în: Ediţia nr. 55 din 24 februarie 2011        Toate Articolele Autorului

PAGINI ROMÂNEŞTI ÎN NOUA ZEELANDĂ
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Revista "Pagini Romanesti in Noua Zeelanda"este o revista lunara, care apare in Auckland Noua Zeelanda, incepand din anul 2005. Revista are abonati atat in Noua Zeelanda (300 de familii) cat si in afara ei (Romania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Olanda, Germania, Ungaria, Japonia, Singapore, Canada, Australia, Luxemburg, Elvetia, Belgia, Italia, Spania, Brazilia, Portugalia, Franta). Abonamentul este gratuit, revista fiind facuta din pasiune de catre voluntari, in folosul romanilor din Noua Zeelanda. 
  
Cristi Dumitrache, Editor  
  
Vizitati prnz.weblog.ro 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
PAGINI ROMÂNEŞTI ÎN NOUA ZEELANDĂ / Cristi Dumitrache : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 55, Anul I, 24 februarie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Cristi Dumitrache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cristi Dumitrache
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!