AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Pagini Româneşti Din Noua Zeelandă         Publicat în: Ediţia nr. 588 din 10 august 2012        Toate Articolele Autorului

Pagini Româneşti din Noua Zeelandă - SALVAŢI TVR INTERNAŢIONAL !
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Stimaţi compatrioţi,  
Dragi români din Noua Zeelandă  
şi Australia,  
 
De câteva zile s-a vehiculat în mass media din ţara posibilitatea de a fi operate reduceri în organigramă şi structura de programe a TVR. Ceea ce este corect şi din punct de vedere economic dar şi prin prisma eficientizării şi a ridicării calităţii programelor produse în cea mai mare instituţie media din România. Am aflat însă, cu îngrijorare, despre posibilitatea de a se renunţa la unele programe, în special a postului TVR Internaţional, singura legătură cu casa a românilor din Noua Zeelandă şi Australia.  
 
Întrucât la Antipozi suntem aproximativ 100.000 de români, aflaţi departe de ţară însă cu sufletul alături de ea, ne-am gândit să acţionăm preventiv şi să rugăm membrii Consiliului de Administraţie a Televiziunii Române să reconsidere aceasta eventuală măsură administrativă, în numele tuturor celor care ar putea fi afectaţi de aceasta.  
 
Românii din Noua Zeelandă şi din Australia nu sunt atât de norocoşi precum compatrioţii noştri de pe alte meleaguri, neavând nici o altă opţiune de a păstra legătura tv şi radio cu România, decât prin TVR Internaţional şi Radio România Actualităţi. De-a lungul anilor, aceste două programe publice din România ne-au ţinut în legătură directă cu ţara, ne-au făcut să participăm la bucuriile şi necazurile celor de acasă, ne-au ţinut la curent cu ştirile, ne-au oferit divertisment romanesc de cea mai bună calitate, ne-au dat toate informaţiile despre drepturile noastre şi au ţinut vie flacăra romanismului la zeci de mii de kilometri depărtare de casă.  
 
Aceasta campanie este iniţiată de revista „Pagini Româneşti în Noua Zeelandă” şi suntem convinşi că este sprijinită de asociaţiile, revistele şi emisiunile de radio de la Antipozi, de preoţii din parohiile romaneşti, de ambasadă şi consulatele romaneşti, de toţi romanii care trăiesc în Australia şi Noua Zeelandă. Vă rugăm să ne sprijiniţi şi dumneavoastră prin semnarea petiţiei online, la adresa  
 
 
Aceasta este adresată membrilor Consiliului de Administraţie ai Televiziunii Naţionale, cei care au puterea de a stopa acest zvon de închidere a programului TVR Internaţional. De asemenea, dacă reprezentaţi asociaţii ale românilor, programe de radio, reviste, parohii, ambasada sau consulat, vă rugăm să ne transmiteţi acordul dumneavoastră de a vă alătura oficial printre semnatarii acestei petiţii. Totodată, vă adresam rugămintea să popularizaţi, în rândul membrilor dumneavoastră, această petiţie, pe un subiect extrem de important pentru toţi romanii din Noua Zeelandă şi Australia.  
 
Să luptăm împreună pentru protejarea identităţii noastre naţionale, într-un moment în care ne este foarte uşor să o pierdem! Salvaţi TVR Internaţional, împreună cu noi!  
 
Vă mulţumim,  
 
Echipa "Pagini Româneşti în Noua Zeelandă"  
 
PAGINI ROMÂNEŞTI ÎN NOUA ZEELANDĂ  
ROMANIAN PAGES ÎN NEW ZEALAND  
 
 
Auckland, New Zealand  
10 august 2012  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Pagini Româneşti din Noua Zeelandă - SALVAŢI TVR INTERNAŢIONAL ! / Pagini Româneşti Din Noua Zeelandă : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 588, Anul II, 10 august 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Pagini Româneşti Din Noua Zeelandă : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Pagini Româneşti Din Noua Zeelandă
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!