CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Recomanda >  


Autor: Confluenţe Româneşti         Publicat în: Ediţia nr. 12 din 12 ianuarie 2011        Toate Articolele Autorului

Oglinda literara
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Prezentare generală
OGLINDA LITERARĂ
(http://www.oglindaliterara.ro/) este o publicaţie de sine stătătoare, apărută în anul 2001. Semnatarii materialelor poartă răspunderea personală pentru conţinut, fiind de regulă celebrităţi ale scrisului românesc şi nu numai.
Apare lunar, 106 pagini, copertă color.  
Face parte din Asociaţia Publicaţiilor Literare şi Editurilor din România - APLER şi Associazione della Stampa Estero din Italia.  
Este membru fondator al Asociatiei Revistelor si Publicatiilor din Europa.  
Colectivul redacţional
Redactor şef: Gheorghe Andrei Neagu
Redactor sef adj: Gabriel Funica
Secretar literar: Stefania Oproescu
Sectia externe: Matei Romeo Pitulan, Carmen Săpunaru, Roxana Braniste, Riad Awaad, Mihaela Albu.
Redactori: Ioan Dumitru Denciu, Mariana Vartosu, Florin Paraschiv, Daniel D. Marin, Cosmin Dragomir, Constantin Miu, Theodor Codreanu, Lili Goia, Sava Francu, Ioana Petcu, Ion Deaconescu.
Administratie: Mircea Ghintuială
Tehnoredactare: Adrian Mirodone
Culegere: Ionica Dobre  
Rubrici permanente: Ferestre fractale, Lecturi sub abajur, Bibliopolis, O scrisoare pierdută, Poezia în oglindă, Proza în oglindă, Eseu în oglindă, Ogive, Scrisori în agora, Note de lectura, Poştalionul cu peniţe, Jurnalul în oglindă, Portret literar, Miscelaneea, Aesotericae, Revista revistelor, etc.
Difuzare si abonamente  
Revista este editată de S.C. ZEDAX, S.R.L. împreună cu Jurnalul de Vrancea şi Gazeta Vrânceană, cu sprijinul Consiliului Judeţean Vrancea si al Asociaţiei Culturale "Duiliu Zamfirescu". Revista are mare nevoie de sponsori, fiind gata să ofere şi spaţii publicitare.  
Revista se găseşte la toate chioşcurile RODIPET, fiind difuzată şi în Italia, S.U.A, Franţa, Germania, Israel, Serbia, Japonia şi China. Pentru abonamentele la Oglinda literara contactaţi chioşcurile RODIPET.

Sponsorizarea site-ului
Site-ul apare cu sprijinul generos al Doamnei Cristiana Maria Guga şi Domnului Dan Pică, din dorinţa promovării şi repunerii în circuit a valorilor culturale în societatea românească de azi ameninţată de amnezie şi deriziune.  
 
Referinţă Bibliografică:
Oglinda literara / Confluenţe Româneşti : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 12, Anul I, 12 ianuarie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Confluenţe Româneşti : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Româneşti
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!