CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Impact > Vocatii >  


Autor: Rodica Elena Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 860 din 09 mai 2013        Toate Articolele Autorului

O VIAŢĂ ÎNCHINATĂ MUZICII - STELA ENACHE, LA FUEGO SI PRIETENII
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

 

"Timp, încotro mergi, spre ce meleaguri noi grăbit alergi ... ".  

Către meleagurile neasemuite ale cântului s-a îndreptat, încă din copilărie, destinul celei ce a deschis " dimineţi albastre" în muzica românească, Stela Enache.
Un destin amplu, construit pe notele şi sunetele ce i-au servit drept inspiraţie şi care l-au definit ca fiind un tot demn, modest, sincer şi decent.
Fuego are onoarea să v-o dezvăluie, printr-un interviu relaxat, pe Stela Enache.
Astfel, sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 21.00, în cadrul emisiunii " Fuego şi prietenii" de pe Favorit TV, puteţi urmări o ediţie de colecţie în care veţi putea descoperi o altă formă a Stelei Enache.
Printre gânduri, poze şi tolbe de amintiri, artista va vorbi despre ceea ce a însemnat muzica în viaţa ei, despre fiorul care a determinat-o să se dăruiască pe deplin acesteia, despre suflet şi "prefeţe enigmatice" şi poate, mai presus de orice, despre relaţia specială pe care a avut- o cu Florin Bogardo, soţul şi prietenul ei, sprijinul şi maestrul ei, unul dintre compozitorii care a creionat identitatea artei româneşti.  

Aşa este: Când dragostea vorbeşte, vocile tuturor zeilor par adormite în armonia raiului (W. Shakespeare)  

Momente de arhivă memorabile, experienţe, fotografii şi poveşti cântate. Pe toate le veţi surprinde sâmbătă, alături de Fuego şi Stela Enache, la Favorit TV.  

Doi artişti, doi oameni între oameni, în pieptul cărora bate o inimă de român.  

 

Referinţă Bibliografică:
O VIAŢĂ ÎNCHINATĂ MUZICII - STELA ENACHE, LA FUEGO SI PRIETENII PE FAVORIT TV / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 860, Anul III, 09 mai 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!