CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Artistic >  


Autor: Sorin Petrache         Publicat în: Ediţia nr. 710 din 10 decembrie 2012        Toate Articolele Autorului

O VESTE BUNĂ PENTRU ORADEA ANULUI 2012
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
”Cărturarii şi Fariseii, când L-au văzut mâncând cu vameşii şi cu păcătoşii, au zis ucenicilor Lui: De ce mănâncă El şi bea cu vameşii şi cu păcătoşii? Isus, când a auzit acest lucru, le-a zis: Nu cei sănătoşi au trebuinţă de doctor, ci cei bolnavi. Eu am venit să chem la pocăinţă nu pe cei neprihăniţi, ci pe cei păcătoşi”.  
 
La chemarea Domnului Isus Hristos, descoperită în Evanghelia după Marcu (2:16-17) a Noului Testament din Sfânta Scriptură – Biblia, au răspuns câteva sute de medici, profesori, ingineri, poliţişti şi oameni de afaceri orădeni care au participat, începând de joi, 29 noiembrie, până duminică, 2 decembrie, la Programul de socializare propus de Asociaţia evanghelistică ”Luis Palau” din Anglia.  
 
”Evenimentul din acest an a fost denumit generic ”O veste bună pentru Oradea anului 2012” şi face parte din Proiectul european de evanghelizare Next Step (Următorul Pas). Întâlnirile de la Oradea s-au adresat medicilor, poliţiştilor şi oamenilor de afaceri interesaţi de cunoaşterea în detaliu a Planului de Mântuire al omului de către Dumnezeu, prin Jertfa Fiului Său Isus Hristos”, ne-a declarat Daniel Rus, directorul pentru România al Asociaţiei ”Luis Palau”.  
 
Pe parcursul celor patru zile de întâlniri, membrii Asociaţiei Poliţiştilor Creştini (reprezentant Petrică Bohuş), ai Asociaţiei Medicilor Creştini - Filiala Oradea şi ai Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Creştini (coordonator Ioan Bogdan), împreună cu Biserica baptistă ”Harul” şi Asociaţia ”Luis Palau” au invitat la dejun sau la o cină specială colegii de muncă, prietenii de familie sau vecinii pensionari din Oradea. În acest timp de părtăşie, gazdele şi musafirii au dezvoltat idei şi opinii, au primit cu bucurie mesajul biblic al evanghelistului englez Craig Dean (foto dreapta) şi au ascultat muzică în interpretarea tânărului talent timişorean Marcus Sucilea.  
 
Cina cu medicii orădeni, organizată duminică seara la Restaurantul Transilvania de Asociaţia Medicilor Creştini – Filiala Oradea, împreună cu Biserica baptistă ”Harul”, sub coordonarea medicilor Rodica Galchiş, Moise Mateaş şi a pastorului Pavel Badea (foto stânga), a adunat laolaltă peste 160 de medici cu diferite specializări. Doctorii au primit cu inima deschisă Cuvântul Scripturii vestit de evanghelistul Craig Dean şi au apreciat la superlativ această iniţiativă creştină. ”Este al doilea mare eveniment evanghelistic organizat în ultimii trei ani la Oradea de Asociaţia Luis Palau împreună cu Biserica Harul. Citind opiniile musafirilor din fluturaşii-feedback, am remarcat că peste 60% dintre medicii prezenţi la Cina de socializare de duminică seara au considerat înălţător şi vibrant mesajul Sfintei Scripturi transmis prin evanghelistul Craig Dean, iar o mare parte dintre invitaţi a rostit Rugăciunea de pocăinţă. Următorul eveniment dorim să-l construim pentru studenţii orădeni din facultăţile laice. Pentru împlinirea acestui nou proiect, chem la părtăşie în rugăcine, alături de biserică şi de Asociaţia Luis Palau, pe toţi studenţii creştini din universităţile orădene”, ne-a declarat pastorul Pavel Badea.  
 
Aurora Galchiş  
Sorin Petrache  
(Foto: PrincessPhoto.ro)  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
O VESTE BUNĂ PENTRU ORADEA ANULUI 2012 / Sorin Petrache : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 710, Anul II, 10 decembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Sorin Petrache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sorin Petrache
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!