AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Carti >  O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ ÎN COLECŢIA EPOSS A EDITURII ARMONII CULTURALE: „Picată din cer (Casa de pe plajă)” de NARCI ANCA (Bucureşti)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Colecţia EPOSS a editurii Armonii Culturale anunţă apariţia romanului intitulat PICATĂ DIN CER (CASA DE PE PLAJĂ) al romancierei bucureştene NARCI ANCA.  
  
„Casa de pe plajă... Ah, în ea am înviat precum Cristos întru salvarea sufletelor celor necredincioşi, şi învăţând iarăşi alfabetul trăirii reale, printre oameni care mă căutau de multă vreme, în timpul în care mintea mea a hibernat, mi-am descoperit o latură a personalităţii care credeam cu tărie că mi-e străină de la început până la sfârşit ... Bucuria, ghiduşiile, râsul meu..., s-au născut iarăşi pe prispa casei pescăreşti plină de miros de scorţişoară, lapte şi zâmbete de copil iubit, şi a început a străluci în soarele generos orbind pe oricine avea cutezanţa să mă privească, rază aurie despletită, caldă şi parfumata exotic... Era în mine un amestec de oriental, care venea de undeva din spatele hainelor colorate în roşu brun, roz ciclame şi albastru electric, din brăţările multe colorate şi ele, ce-mi umpleau mâinile asurzitor..., cu paloarea scandinavă revărsată precum marea în răsărit din ochii mei mai albaştri ca niciodată... Mă simţeam frumoasă tare, puternică precum stâncile ivorii de care se spărgeau valurile mării de acolo, şi mai presus de tot şi de toate... Mă simţeam iubită..., iubită cum poate mai fusesem în amintirile rătăcite, nedorite..., dar tremurul perpetuu ce-l simţeam în stomacul mic, emoţia strângerii de mână la ieşirea sau intrarea în marea aceea minunată..., privirile verii coapte precum cireşele ce-mi poposeau deseori pe lobul fin al urechii, ce auzea viaţa fremătând înăuntrul creşterii lor perfecte, erau ceva ce nu-mi aminteam doar cu sufletul, e ceva ce trăieşti o singură dată în viaţă..., dacă ai mai mult noroc... " (AUTOAREA) 
  
Aşteptăm autorii interesaţi să ne contacteze, pe adresa editurii, sau pe pagina web, la următoarele date de contact: Editura ARMONII CULTURALE, Str. Siret, bloc 28, ap. 30, Adjud, jud. Vrancea, fix: 0374-064.594, mobil: 0741-078.627, e-mail: geocosynus@gmail.com, web: www.armoniiculturale.ro 
  
ARMONII CULTURALE – ÎNCĂ UN VIS ÎMPLINIT! 
  
În curând la Editura Armonii Culturale ... Trandafir Sâmpetru (Brăila), Ioana Voicilă Dobre (Bucureşti), Vasile Bele (Baia Mare), dr. ec. Gheorghe Rusu (Bucureşti), Ioan Ciorca (Cluj-Napoca), Ionel Ilie (Bucureşti), Emanoil Toma (Ploieşti), Mihai LEONTE (Moldova Veche, Caraş-Severin) şi multe alte noi apariţii editoriale! 
  
Armonii Culturale 
  
decembrie 2013 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ ÎN COLECŢIA EPOSS A EDITURII ARMONII CULTURALE: „Picată din cer (Casa de pe plajă)” de NARCI ANCA (Bucureşti) / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1069, Anul III, 04 decembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!