AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Carti >  O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ ÎN COLECŢIA ANTOLOGIS A EDITURII ARMONII CULTURALE: „CEASURI DE MĂTASE” – Coordonatoare MIHAELA GUDANĂ (Tecuci)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Colecţia ANTOLOGIS a editurii Armonii Culturale anunţă apariţia unei inedite lucrări antologice: CEASURI DE MĂTASE - coordonată de MIHAELA GUDANĂ - o antologie de poezie a site-ului NEGRU PE ALB  
  
Proiectul coordonat de harnica poetă tecuceană Mihaela Gudană, frumos intitulat CEASURI DE MĂTASE, a strâns sub umbrela poeziei autori valoroşi, atât din ţară, cât şi din diaspora. Ineditul unei astfel de lucrări poate fi pus pe seama împletirii eclectice a planurilor şi formelor poetice, distilărilor versului până la esenţe, arealului prozodic extins, sentimentelor (antagonice) tandreţe-furie, inimilor îndrăgostite de viaţă şi frumos (alteori răscolite de revoltă), pulsului fierbinte al stelelor din cuvânt, mierii sau fierii simţirii pe deplin justificate ale actului creator. Un demers nobil şi, aşa după cum s-a mai precizat, un act de curaj ce-şi va dovedi valoarea, utilitatea, coerenţa şi, de ce nu, continuitatea. Fără nicio îndoială, o reuşită, pe care timpul o va confirma, fie măcar şi pentru sinceritatea abordării ori cromatica specială a sufletului, împărtăşită în picuri vii de lumină. FELICITĂRI tuturor autorilor, fondatoarei site-ului NEGRU PE ALB - doamna Elena Vornicescu din Republica Moldova, truditorilor şi coordonatoarei acestei antologii, ce au adunat bob cu bob nisipul scurs din clepsidră, pentru a da, din nou TIMPULUI, un chip şi un nume: POEZIA! (Gheorghe A. STROIA – Membru corespondent ARA) 
  
Aşteptăm autorii interesaţi să ne contacteze, pe adresa editurii, sau pe pagina web, la următoarele date de contact: Editura ARMONII CULTURALE, Str. Siret, bloc 28, ap. 30, Adjud, jud. Vrancea, fix: 0374-064.594, mobil: 0741-078.627, e-mail: geocosynus@gmail.com, web: www.armoniiculturale.ro 
  
ARMONII CULTURALE – ÎNCĂ UN VIS ÎMPLINIT! 
  
În curând la Editura Armonii Culturale ... Trandafir Sâmpetru (Brăila), Ioana Voicilă Dobre (Bucureşti), Vasile Bele (Baia Mare), dr. ec. Gheorghe Rusu (Bucureşti), Ioan Ciorca (Cluj-Napoca), Narci Anca (Bucureşti), Emanoil Toma (Ploieşti), Mihai LEONTE(Moldova Veche, Caraş-Severin) şi multe alte noi apariţii editoriale! 
  
Armonii Culturale 
  
noiembrie 2013 
  
Referinţă Bibliografică:
O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ ÎN COLECŢIA ANTOLOGIS A EDITURII ARMONII CULTURALE: „CEASURI DE MĂTASE” – Coordonatoare MIHAELA GUDANĂ (Tecuci) / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1060, Anul III, 25 noiembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!