CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Carti >  O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ ÎN COLECŢIA LIRIK A EDITURII ARMONII CULTURALE: „FABULE ŞI ALTE POEZII” a poetului bucureştean GEORGE PEAGU, ilustraţii AGA LUCIA SELENITY
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Colecţia LIRIK a editurii Armonii Culturale vă semnalează apariţia, de curând, a unei noi cărţi a poetului bucureştean GEORGE PEAGU, lucrare intitulată FABULE ŞI ALTE POEZII, volum frumos ilustrat de prozatoarea braşoveană AGA LUCIA SELENITY. 
  
Cărţile lui George Peagu sunt, de fiecare dată, un eveniment, scrierile sale bogate fiind în fiorul adevăratei literaturi. Cărţile sale pentru copii au fost scrise (la vremea lor) în joacă, aşa după cum însuşi autorul declara: Aş fi vrut să-l fac pe băieţelul meu să adoarmă mai repede şi, cum nu aveam alt remediu, îl minţeam frumos, spunându-i vrute şi nevrute, încropindu-i ad-hoc povestioare sau versuri, pe care mai apoi mi le-am amintit şi iată că acum le dăruiesc tuturor celor ce vor dori să le citească. Dintr-o joacă s-a născut o mare plăcere: aceea de a scrie şi pentru cei mici, despre lucruri mai frumoase şi mai vesele, decât cele pentru oamenii mari. 
  
Cartea este frumos ilustrată (color) de prozatoarea braşoveană Aga Lucia Selenity, care a pictat, cu penelul înmuiat în cerneala sufletului, aşa cum ne place nouă să spunem, fabulele lui George Peagu (al cărui certificat de ”naştere” ca poet este semnat olograf chiar de Nichita Stănescu). Cu o tandreţe lirică arhicunoscută, dar şi cu un umor greu de egalat, George va produce cititorului o stare de bine, de relaxare, o evadare din lumea color mari (rece şi ternă) în lumea celor mici (caldă şi colorată), rezultatul evident fiind un zâmbet larg, aşternut la poarta sufletului.  
  
Aşteptăm autorii interesaţi să ne contacteze, pe adresa editurii, sau pe pagina web, la următoarele date de contact: Editura ARMONII CULTURALE, Str. Siret, bloc 28, ap. 30, Adjud, jud. Vrancea, fix: 0374-064.594, mobil: 0741-078.627, e-mail: geocosynus@gmail.com, web: www.armoniiculturale.ro 
  
ARMONII CULTURALE – ÎNCĂ UN VIS ÎMPLINIT! 
  
În curând la Editura Armonii Culturale ... Gabriel Dragnea (Bucureşti), Emanoil Toma (Ploieşti), Cristina Istrati (Bucureşti), Trandafir Sâmpetru (Brăila), Ioana Voicilă Dobre (Bucureşti), Vasile Bele (Baia Mare), Magdalena Albu (Rm. Sărat), Elena Aurora Popa (Buzău) şi multe alte noi apariţii editoriale! 
  
Armonii Culturale 
  
Septembrie 2013 
  
Referinţă Bibliografică:
O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ ÎN COLECŢIA LIRIK A EDITURII ARMONII CULTURALE: „FABULE ŞI ALTE POEZII” a poetului bucureştean GEORGE PEAGU, ilustraţii AGA LUCIA SELENITY / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1000, Anul III, 26 septembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!