AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Carti >  


Autor: Gheorghe Stroia         Publicat în: Ediţia nr. 934 din 22 iulie 2013        Toate Articolele Autorului

O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ, ÎN COLECŢIA EPOSS A EDITURII ARMONII CULTURALE: NANIA (basm) de EMIL DRUNCEA (Feteşti, Ialomiţa)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În colecţia EPOSS a editurii ARMONII CULTURALE a apărut o nouă carte - NANIA (basm) - dedicată celor mici, a scriitorului feteştean EMIL DRUNCEA, cu o frumoasă parte ilustrativă realizată de un alt autor consacrat al literaturii pentru copii - AGA LUCIA SELENITY (Braşov).  
 
O lume a poveştilor, în care, fie şi pentru o clipă, îmbrăcăm haina duioasă a amintirii, răsfrângând peste ea picurii curaţi ai ochilor înlăcrimaţi de dor. Dorul pentru grădina cu vişini, cerul fără de pată, anotimpurile culorii, nopţile de vise pline, curcubeul zilelor ploioase, aroma inconfundabilă a firului de iarbă-căpătâi odihnei binemeritate. Fidel construcţiilor lirice, Emil Druncea struneşte (şi în proză) metafora, înhămându-o la caleştile de argint ale cuvântului, transformând în magie un întreg univers - cel al copilului, eroul vârstei unice şi irepetabile: COPILĂRIA. O ”poveste” frumoasă, cu accente de basm universal, cu eroi nu neapărat supranaturali prin geneză, ci, mai ales, prin simţirea şi trăirea miraculoasă. NANIA poate fi povestea oricui, pentru care însuşi TIMPUL, într-o fracţiune atemporală, se va opri, dorind să ”îngheţe” pentru totdeauna frumuseţea şi inocenţa vârstei universale. Gheorghe A. STROIAMembru corespondent ARA  
 
Aşteptăm autorii interesaţi să ne contacteze, pe adresa editurii, sau pe pagina web, la următoarele date de contact: Editura ARMONII CULTURALE, Str. Siret, bloc 28, ap. 30, Adjud, jud. Vrancea, fix: 0374-064.594, mobil: 0741-078.627, e-mail: geocosynus@gmail.com, web: www.armoniiculturale.ro  
 
ARMONII CULTURALE – ÎNCĂ UN VIS ÎMPLINIT!  
 
În curând la Editura Armonii Culturale… Gabriel Dragnea (Bucureşti), Emanoil Toma (Ploieşti), Cristina Istrati (Bucureşti), Trandafir Sâmpetru (Ialomiţa), Ioana Voicilă Dobre (Bucureşti), Ştefan Dumitrescu (Bucureşti), Năstase Marin (Galaţi) şi multe alte noi apariţii editoriale!  
 
Editura Armonii Culturale  
Referinţă Bibliografică:
O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ, ÎN COLECŢIA EPOSS A EDITURII ARMONII CULTURALE: NANIA (basm) de EMIL DRUNCEA (Feteşti, Ialomiţa) / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 934, Anul III, 22 iulie 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!