CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Carti >  


Autor: Gheorghe Stroia         Publicat în: Ediţia nr. 928 din 16 iulie 2013        Toate Articolele Autorului

O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ, ÎN COLECŢIA EXPERIENCE A EDITURII ARMONII CULTURALE: AU ÎNFLORIT CIREŞII (Puterea magiei amintirii şi transfigurarea destinului) – de IONELIA COLIŞ (Băneasa, Cons
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În recent inaugurata colecţie EXPERIENCE a editurii ARMONII CULTURALE a apărut o inedită lucrare, intitulată AU ÎNFLORIT CIREŞII (Puterea magiei amintirii şi transfigurarea destinului) – jurnal iniţiatic, a scriitoarei constănţene IONELIA COLIŞ.  
 
Cu accente de jurnal iniţiatic evidente, cartea Ioneliei Coliş sintetizează, pornind de la valenţele profunde ale noţiunii de uman şi umanitate, importanţa unei vieţi spirituale în armonie cu energiile telurice, astrale, cosmice şi, implicit, receptarea corectă a energiilor universale. Omul este văzut de Ionelia Coliş ca singura fiinţă din univers, (in)capabilă de a-şi schimba destinul, dar (omni)potentă în modelarea acestuia după propriile aspiraţii. Reintegrarea omului în natură, racordarea fiinţei sale la tot ceea ce este frumos şi valoros, iată sensurile convertii fiinţei în motivaţie a unei frumoase trăiri, descoperirii sau reinventării energiilor motorii spirituale, ce i-ar putea reconfirma nobleţea, superioritatea şi, de ce nu, maturitatea decizională. Un titlu sugestiv, prin care perceperea întregii existenţe este similară descoperirii unei sacre grădini în care AU ÎNFLORIT CIREŞII - ca semn de primăvară (reînnoire) şi de binecuvântare. O carte rară, iniţiatică, multivalent-meditativă, debordând de o înaltă trăire spirituală, cu subtilităţi incidente ilustrelor scrieri ale lui Anthony do Mello, un alt înţeles al steinhadtianului „Jurnal al fericirii”, cu fine inserţii de teosofie. Note de jurnal inspiratoare de pace, linişte creatoare, ce pot fi lecturate în intimitate, dar rezonând cu toate nivelele energetice ale fiinţei umane şi rostit, apoi, ca pledoarie pentru viaţa trăită simplu, în lumina alegerilor înţelept făcute. Gheorghe A. STROIAMembru corespondent ARA  
 
Aşteptăm autorii interesaţi să ne contacteze, pe adresa editurii, sau pe pagina web, la următoarele date de contact: Editura ARMONII CULTURALE, Str. Siret, bloc 28, ap. 30, Adjud, jud. Vrancea, fix: 0374-064.594, mobil: 0741-078.627, e-mail: geocosynus@gmail.com, web: www.armoniiculturale.ro  
 
ARMONII CULTURALE – ÎNCĂ UN VIS ÎMPLINIT!  
 
În curând la Editura Armonii Culturale… Gabriel Dragnea (Bucureşti), Emanoil Toma (Ploieşti), Cristina Istrati (Bucureşti), Trandafir Sâmpetru (Ialomiţa), Emil Druncea (Feteşti), Ioana Voicilă Dobre (Bucureşti), Ştefan Dumitrescu (Bucureşti) şi multe alte noi apariţii editoriale!  
 
Editura Armonii Culturale  
Referinţă Bibliografică:
O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ, ÎN COLECŢIA EXPERIENCE A EDITURII ARMONII CULTURALE: AU ÎNFLORIT CIREŞII (Puterea magiei amintirii şi transfigurarea destinului) – de IONELIA COLIŞ (Băneasa, Cons / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 928, Anul III, 16 iulie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!