AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Carti >  


Autor: Gheorghe Stroia         Publicat în: Ediţia nr. 909 din 27 iunie 2013        Toate Articolele Autorului

O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ, ÎN COLECŢIA LIRIK A EDITURII ARMONII CULTURALE: ”MARTOR AUTENTIC” – de Mihai LEONTE (Moldova Veche, Caraş-Severin)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În colecţia LIRIK a editurii ARMONII CULTURALE a apărut, de curând, o nouă carte a bardului caraş-severinean Mihai LEONTE, intitulată ”MARTOR AUTENTIC” - un duplex de poezie şi proză. 
  
MARTOR AUTENTIC este, de fapt, geneza unei stări speciale: autorul care joacă rolul de actor dar şi de spectator în piesa vieţii sale. O piesă cu accente alternante, dramatice - uneori, cu tentă de pamflet - alteori, meditaţii – uneori, ironii – alteori, aşa după cum stările induse sunt fie de melancolie, fie de bucurie a trăirii, constituind un tablou clinic existenţial real, aproape complet. Aflat în pragul apariţiei a unuia dintre zecile sale titluri de carte, poetul şi prozatorul Mihai LEONTE a devenit un mucenic al cuvântului, prin opera sa care întrece orice aşteptare. O operă fabuloasă, prin amploare, dar şi prin consistenţă şi un autor care va rămâne, cu certitudine în conştiinţa generală ca un mare iubitor şi creator de frumos. Căci, adevărate sunt vorbele profetului care grăiesc: ”Numai ceea ce e rupt din suflet doare, dar nu va fi niciodată sortit pieirii. Căci viaţa însăşi înseamnă curaj, demnitate, credinţă şi speranţă. Speranţa că fiecare lucru făcut ne va ajuta să găsim cât mai curând lumina şi că nu ne vom auto-condamna, pentru vecie, la întuneric”.- GHEORGHE A. STROIA 
  
Aşteptăm autorii interesaţi să ne contacteze, pe adresa editurii, sau pe pagina web, la următoarele date de contact: Editura ARMONII CULTURALE, Str. Siret, bloc 28, ap. 30, Adjud, jud. Vrancea, fix: 0374-064.594, mobil: 0741-078.627, e-mail: geocosynus@gmail.com, web: www.armoniiculturale.ro 
  
ARMONII CULTURALE – ÎNCĂ UN VIS ÎMPLINIT! 
  
În curând la Editura Armonii Culturale ... Gabriel Dragnea (Bucureşti), Emanoil Toma (Ploieşti), Cristina Istrati (Bucureşti), Trandafir Sâmpetru (Ialomiţa), Emil Druncea (Feteşti), Ioana Voicilă Dobre (Bucureşti), Ştefan Dumitrescu (Bucureşti) şi multe alte noi apariţii editoriale! 
  
Editura Armonii Culturale 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ, ÎN COLECŢIA LIRIK A EDITURII ARMONII CULTURALE: ”MARTOR AUTENTIC” – de Mihai LEONTE (Moldova Veche, Caraş-Severin) / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 909, Anul III, 27 iunie 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!