CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Carti >  


Autor: Gheorghe Stroia         Publicat în: Ediţia nr. 901 din 19 iunie 2013        Toate Articolele Autorului

O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ, ÎN COLECŢIA EPOSS A EDITURII ARMONII CULTURALE: ”SIBERIANUL” – VOL. AL III-LEA AL TETRALOGIEI ”TÂLCUIRI MOLDOVENEŞTI” de AGA LUCIA SELENITY (Braşov)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În colecţia EPOSS a editurii ARMONII CULTURALE a apărut, de curând, ”SIBERIANUL” – vol. al II-lea al tetralogiei ”Tâlcuiri moldoveneşti” de Aga Lucia Selenity (Braşov).  
Prin fiecare nouă poveste, prozatoarea Aga Lucia Selenity aduce în atenţia micului său cititor, dar şi maturităţii, reverberând momentele fericite ale copilăriei, veşti despre universul unic, încărcat de strălucire, magie, puritate şi fabulos, în care eroii sunt nu atât oameni cu puteri supranaturale, cât suflete cu aspiraţii şi vise speciale. Un epos de factură modernă, dar alintat de acordurile eposului tradiţional, în care normele şi canoanele poveştii „în sine” şi-au pus amprenta pe întreaga sa creaţie epică. Personaje inedite, cu o evidentă înclinaţie spre frumos, reuşind să „construiască” o poveste frumoasă prin conţinut şi prin modalitatea de aşternere pe hârtie. Aga Lucia Selenity nu mai este de multă vreme doar un simplu povestitor, ci se apropie de „statutul” unui consacrat... calat pe drumul spre desăvârşire. De remarcat este - de ce nu - şi dibăcia cu care prozatoarea îşi ilustrează propriile volume, cu o grafică bine structurată, reconstituind fidel paşii cuvintelor, cu personaje desenate în ambientul specific naraţiunii, ilustraţii ce au dat – întotdeauna - un plus de valoare fiecărui volum în parte. Prozatoarea promite ferm că va continua, lucru care ne bucură, fără nicio umbră de îndoială - GHEORGHE A. STROIA, membru corespondent ARA.  
 
Aşteptăm autorii interesaţi să ne contacteze, pe adresa editurii, sau pe pagina web, la următoarele date de contact: Editura ARMONII CULTURALE, Str. Siret, bloc 28, ap. 30, Adjud, jud. Vrancea, fix: 0374-064.594, mobil: 0741-078.627, e-mail: geocosynus@gmail.com, web: www.armoniiculturale.ro  
 
ARMONII CULTURALE – ÎNCĂ UN VIS ÎMPLINIT!  
 
În curând la Editura Armonii Culturale… Gabriel Dragnea (Bucureşti), Emanoil Toma (Ploieşti), Cristina Istrati (Bucureşti), Trandafir Sâmpetru (Ialomiţa), Emil Druncea (Feteşti), Ioana Voicilă Dobre (Bucureşti) şi multe alte noi apariţii editoriale!  

 

Referinţă Bibliografică:
O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ, ÎN COLECŢIA EPOSS A EDITURII ARMONII CULTURALE: ”SIBERIANUL” – VOL. AL III-LEA AL TETRALOGIEI ”TÂLCUIRI MOLDOVENEŞTI” de AGA LUCIA SELENITY (Braşov) / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 901, Anul III, 19 iunie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!