CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Carti >  O NOUĂ APARIŢIE ÎN COLECŢIA EXEGESIS A EDITURII ARMONII CULTURALE: „METODA IEŞIRII ŢĂRILOR DIN CRIZA ECONOMICĂ MONDIALĂ” (eseu) de ŞTEFAN DUMITRESCU (Tulcea)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În colecţia Exegesis a editurii Armonii Culturale, a apărut, de curând o lucrare de excepţie, de o mare actualitate şi utilitate, a scriitorului ŞTEFAN DUMITRESCU (scriitor propus la Premiul Nobel), lucrare intitulată METODA SCOATERII ŢĂRILOR DIN CRIZA MONDIALĂ (eseu). 
  
În acelaşi timp trebuie să precizăm că Metoda scoaterii rapide a Ţărilor şi a Economiilor naţionale din criza Mondială a anilor 2008-2012, în care au fost împinse (în cazul tuturor Economiile naţionale avem de a face cu o sinteză între Criza Economică mondială şi Criza Economică naţională, la care se adaugă criza morală, educaţională, culturală a societăţii naţionale respective) de Vârful Financiar mondial, fără nici un cost, fără micşorarea salariilor şi a pensiilor oamenilor, etc Metodă denumită de noi „TEORIA BANILOR PARALELI”, nu înseamnă decât IEŞIREA DIN CRIZĂ DOAR PENTRU O PERIOADĂ DE TIMP ! Subliniem încă o dată, deci dacă această Metodă scoate într-un timp record Economiile naţionale din criză, în acelaşi timp ea face lucrul acesta doar pentru o perioadă de timp.  
  
Metoda aceasta miraculoasă, de a scoate Ţările din criză într-un timp foarte scurt, fără a fi micşorate salariile şi pensiile, fără a fi mărite taxele şi impozitele, fără a fi desfiinţate slujbele, etc poate fi repetată de cel mult două, trei ori. Pe termen lungă, dacă Societatea umană, Omul, Civilizaţia umană, Guvernele naţionale, Oamenii de ştiinţă, Educatorii, care sunt responsabili de destinul Omului şi al Speciei umane doresc ca Naţiunile să iasă din Criză (economică, socială, culturală, educaţională) o dată pentru totdeauna, dacă doresc să intrăm într-o lungă perioadă de dezvoltare şi evoluţie, atunci noi trebuie să renunţăm la Sistemul economic capitalist şi să trecem la construirea Sistemului socio-economic de evoluţie. Sistem care nu cunoaşte fenomenul crizelor economice şi nici fenomenul şomajului, Sistem în care nivelul educaţional este foarte ridicat, care fructifică la maximum inteligenţa şi creativitatea indivizilor umani, şi care va propulsa societatea umană şi Civilizaţia umană pe următorul nivel de evoluţie ! (ŞTEFAN DUMITRESCU) 
  
Aşteptăm autorii interesaţi să ne contacteze, pe adresa editurii, sau pe pagina web, la următoarele date de contact: Editura ARMONII CULTURALE, Str. Siret, bloc 28, ap. 30, Adjud, jud. Vrancea, fix: 0374-064.594, mobil: 0741-078.627, e-mail: geocosynus@gmail.com, web: www.armoniiculturale.ro 
  
ARMONII CULTURALE – ÎNCĂ UN VIS ÎMPLINIT! 
  
În curând la Editura Armonii Culturale ... Gabriel Dragnea (Bucureşti), Emanoil Toma (Ploieşti), Cristina Istrati (Bucureşti), Trandafir Sâmpetru (Brăila), Ioana Voicilă Dobre (Bucureşti), Ionel Sima (Baia Mare), Constanţa Popescu (Dâmboviţa), Constantin T. Ciubotaru (Bucureşti), Vasile Bele (Baia Mare), George Peagu (Bucureşti), Mariana Vicky Vârtosu (Focşani) şi multe alte noi apariţii editoriale! 
  
Armonii Culturale 
  
August 2013 
  
Referinţă Bibliografică:
O NOUĂ APARIŢIE ÎN COLECŢIA EXEGESIS A EDITURII ARMONII CULTURALE: „METODA IEŞIRII ŢĂRILOR DIN CRIZA ECONOMICĂ MONDIALĂ” (eseu) de ŞTEFAN DUMITRESCU (Tulcea) / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 983, Anul III, 09 septembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!