AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Stihuri > Anotimp >  


Autor: Ion Untaru         Publicat în: Ediţia nr. 344 din 10 decembrie 2011        Toate Articolele Autorului

O minune a Sfântului Spiridon

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Astăzi 10 decembrie Valeriu Dăescu, redactor la Romania Actualitati in cadrul emisiunii de la orele 5.17 minute a povestit una din minunile sfântului Spiridon. Moaştele sale se află în insula Corfu şi într-o dimineaţă când a venit să deschidă biserica, părintele a observat că lipsesc moaştele sfântului! Localitatea mică, s-a dat alarma şi au venit foarte mulţi enoriaşi afectaţi de această tristă veste. Printre ei s-a aflat şi o femeie vârstnică, şi-a făcut loc în faţă şi s-a adresat tuturor: - Noaptea aceasta mi s-a arătat sfântul în vis şi mi-a spus că pleacă să vindece pe cineva şi se va întoarce în cursul serii!  

Şi în cursul serii moaştele sfântul Spiridon au apărut ca prin minune la locul lor unde sunt venerate în continuare de credincioşi.  

Referinţă Bibliografică:
O minune a Sfântului Spiridon / Ion Untaru : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 344, Anul I, 10 decembrie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Ion Untaru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Untaru
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!