CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Impact > Vocatii >  O LACRIMĂ DE CÂNTEC
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

 

Fuego lansează un dublu CD in cadrul turneului naţional “ O lacrimă de cântec”

" O lacrimă de cântec" - un mănunchi cu 30 de cântece de dragoste
 
 
Fuego este artistul pentru care echilibrul inseamnă continuitate şi promisiunea reprezintă dovada clară că işi preţuieşte publicul. Iar acest lucru este probat prin proiectul promis in urmă cu câteva săptămâni, un album special cu piese de dragoste, ce va fi lansat in cadrul turneului naţional “ O lacrimă de cântec”, turneu ce va poposi in 11 oraşe.  
Albumul “ O lacrimă de cântec” va cuprinde două CD-uri, iar fiecare va avea cîte 15 piese ce au ca temă principală dragostea şi puterea pe care aceasta o răsfrânge in noi, cei care vibrăm cu emoţie la fiecare acord romantic. Cele două materiale discografice sunt realizate in colaborare cu apreciata compozitoare din Basarabia, Maria Stoianov, cea care conturează in linii fine această legătură specială, ca fiind “ţesută din iubire, o iubire venită din credinţă, din suflet, din bucuria de a compune şi de a cânta”.  
Pe lângă Maria Stoianov, creatoarea cântecelor de dor “ Trandafiri în dar” sau “ Un fluture sunt”, ce se vor regăsi pe album, un alt colaborator este compozitorul Marius Cristian Popa, cel care a construit impreună cu Fuego, ultimul material discografic intitulat “ Lacrimi “.  
O impletire de versuri şi linii melodice e acest album, ce a fost făurit pentru a readuce un moment de normalitate, de esenţă şi tihnă, in care se regăseşte lumina şi focul veşnic al cântecului visător.  
 
 
Fuego işi va lansa albumul, care va beneficia de un design special, in premieră, la Constanţa, pe 20 martie şi ulterior, in celelalte oraşe importante din ţară, acolo unde va dărui şi alte momente unice celor prezenţi.  
 
E scena lumii o comedie, iar lumea scenei un decor în care acordăm audiţii în permanenţă. Întregul tablou e desăvârşit de aplauzele pe care noi, artiştii, le primim din partea celor ce ne acordă timp pentru audiţie, emoţie şi multă dragoste.  
Căci viaţa aşa e plămădită, din griji şi bucurii, din zâmbete şi fericiri. Din imensa poartă către răsărit oamenii aplaudă arta şi o percep ca fiind o bucată din inima lor, atârnată de o voce, cuprinsă într-o filă de poem nemuritor, ce se scrie, cu litere de-o şchioapă, în tomul românesc, în lumea aceasta plina de contraste si prejudecăţi.  
Tocmai de aceea, mi-am propus prin acest album să vă ofer o clipă de sinceritate, un moment de tăgadă in nebunia zilnică.( Paul Surugiu – Fuego)  
Aşadar, vă invităm să luaţi parte, la unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale primăverii, pentru a descoperi o lume de cântec şi dragoste, o poezie sublimă pe ritm luminos.  
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
O LACRIMĂ DE CÂNTEC / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 788, Anul III, 26 februarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!