AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Ganduri >  


Autor: Doina Theiss         Publicat în: Ediţia nr. 797 din 07 martie 2013        Toate Articolele Autorului

Nu uitati sä..imbrätisati!
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

 

Astäzi, când peste tot se vorbeste atât de frumos despre Iubire, Prietenie..as dori sä scriu câteva cuvinte despre...Imbrätisare.
Imbrätisarea este atât de importantä pentru noi, oamenii si atât de binefäcätoare! Nu-i däm prea mare importantä de multe ori, si o däruim.. doar asa.. ca semn de binete sau ca semn de prietenie la ..despärtire.
Am "studiat" aceastä formä de a ne exprima dorinta de apropiere fatä de cei dragi si am ajuns la concluzia cä, Imbrätisarea se poate observa sub foarte multe..forme.
Ea, exprimä tristetea atunci când am pierdut un om drag si ne face sä ne strângem in brate, sä cäutäm mângâierea prietenilor, familiei..alinându-ne astfel durerile acelei pierderi..
Imbrätisarea este intensä si foarte fierbinte, la perechile indrägostite. Este plinä de cäldurä si de ..hormoni care se "zbat" pur ...  
si simplu, de atâta fericire..
Imbrätisarea, atunci când strangem copilul la piept este atât de frumoasä si curatä incât s-a constatat cä ea, are efecte mult mai puternice, la un copil bolnävior, decât ar avea-o medicamentele.. Acea imbrätisare duioasä, a mamei, face foarte bine copilului.. transmitând o sigurantä si un sentiment de apärare..de ocrotire.
Sigurantä, ocrotire, iubire, incredere, usurarea suferintei, mângâiere, toate acestea la un loc se strâng intr-o....Imbrätisare!
Ati imbrätisat pe cineva astäzi?
Eu, am fäcut-o!! V-am imbrätisat pe voi, prin aceste... mici gânduri ale mele!  
 
D. Theiss  
Referinţă Bibliografică:
Nu uitati sä..imbrätisati! / Doina Theiss : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 797, Anul III, 07 martie 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Doina Theiss : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Doina Theiss
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!