AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Marian Malciu         Publicat în: Ediţia nr. 567 din 20 iulie 2012        Toate Articolele Autorului

NOUTĂŢI ÎN
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dragi prieteni, a sosit momentul să vă aduc vestea cea bună: REGATUL CUVÂNTULUI – revistă de cultură universală, publicaţie lunară editată sub egida Ligii Scriitorilor Români, fondată de poetul N. N. Negulescu, membru al L.S.R. – este la dispoziţia dumneavoastră cu numărul 9 / iulie 2012, începând de astăzi.  
Începând cu acest număr, dată fiind recunoaşterea valorii revistei în plan cultural, graţie calităţii şi diversităţii materialelor prezentate sub semnătura unor oameni de litere recunoscuţi în ţară şi în străinătate, veţi constata că parteneriatul nostru s-a extins. Iată cum arată lista partenerilor noştri culturali:  
 
• M.T.T.L.C., Universitatea Bucureşti;  
• Editura HERALD;  
• Revista CLIPA, S.U.A.;  
• Ziarul „Mioriţa” din S.U.A.;  
• Centrul Cultural Virtual de Informare;  
• Fundaţia Focul Sacru, Timişoara;  
• Revista electronică Totpal’s DAILY NEWS;  
• Institutul Cultural Român din Lisabona;  
• Institutul Cultural Român din Bruxelles;  
• „Noua privincia corvina”, revistă de ariergardă culturală sub egida morală a USR;  
• Revista „Singur”  
 
Pe de altă parte, am plăcerea şi onoarea să avă aduc la cunoştinţă o nouă şi preţioasă colaborare, cu referire la prezenţa în paginile revistei noastre a domnului academician Eugen EVU, membru al USR din 1979, devenit membru de onoare al revistei „Regatul Cuvântului”, despre care vă puteţi informa în amănunt la pagina 43. Domnia sa ni s-a alăturat în perioada imediat următoare a intrării noastre în colaborare cu Ştefan Doru Dăncuş – poet, prozator, eseist – deţinător a peste 40 de premii la diverse concursuri literare din ţară, fondator al revistei de cultură SINGUR, cu difuzare naţională.  
 
De alcătuirea şi pregătirea revistei pentru publicare s-a ocupat acelaşi Colectiv de redacţie, care vă spune, cu sinceră bucurie, „Bine v-am regăsit, prieteni!”.  
Director/redactor-şef:  
- N.N.Negulescu, membru al L.S.R.  
Redactori şefi-adjuncţi:  
- Lector universitar dr. Daniela Sitar Tăut, membră a U.S.R.  
- Prof. dr. Ion Pachia Tatomirescu, membru al U.S.R.  
Secretar general de redacţie:  
- Cezarina Adamescu, membră a U.S.R.  
Secretar directorat:  
- Marian Malciu, membru al L.S.R.  
Critic de artă:  
- Prof. dr. Magda Buce-Răduţ  
Redactor principal tehnoredactare:  
- Ing. Liliana Elena Slăvoiu  
 
Ca de obicei, „Sumarul” revistei vă stă la dispoziţie. Vă puteţi începe lectura în ordinea paginilor ori în ordinea autorilor preferaţi. Puteţi alege, mai întâi, poezia ori proza. Nu intenţionez să vă ispitesc cu genuri literare şi nici cu nume de autori. În schimb, vă înfăţişez, cu voia dumneavoastră, opinia unui colaborator de vază al revistei, pentru a vă convinge că şi acest număr merită a fi citit în întregime:  
„Stimate şi dragă domnule NICOLAE N. NEGULESCU,  
Vă mulţumesc mult, pentru trimiterea revistei domniei voastre, REGATUL CUVANTULUI, Iulie 2012 (care este, de fapt, prin diversitatea şi amploarea temelor şi a fulminantelor explozii ideatice, un adevărat imperiu al cuvântului sacru/ etern demiurgic!  
... Fireşte, sunt profund recunoscător pentru publicarea recenziei la fascinantele domniei voastre - trei cărţi de poeme ideatice -, precum şi a poziţionării mele faţă de opera domnului Constantin FROSIN!  
Doamne ajută!  
Cu, mereu, aceeaşi preţuire şi caldă prietenie,  
Adrian Botez”  
 
De asemenea, în aceeaşi idee, am primit la adresa redacţiei, chiar în timp ce scriam acest anunţ publicitar, opinia domnului Ştefan Doru Dăncuş, cu privire la calitatea acestui număr al revistei prezentate:„Excelent şi acest număr, domnule Negulescu! Succes şi sănătate!”  
 
Acestea fiind zise, reamintim actualilor şi viitorilor colaboratori:  
• Responsabilitatea asupra conţinutului materialelor publicate revine autorilor.  
• Creaţiile literare se transmit direct la sediul Redacţiei, pe adresa: regatul_cuvantului@yahoo.com  
• Toate materialele se păstrează la sediul redacţiei. Nu se returnează materialele necorespunzătoare.  
• Toate materialele se vor prezenta în document WORD / Times New Roman / 12, maxim 3-4 pagini de format A4, cu diacritice şi corectate.  
Vă mulţumim pentru înţelegere!  
Colectivul de redacţie va doreşte călătorie plăcută prin Regatul Cuvântului  
 
Director/redactor-şef: N.N.Negulescu  
 
http://liga-scriitorilor-romani.com/  
http://regatul-cuvantului.toposystem.ro/.  
 
Secretar directorat,  
 
Marian Malciu  
 
Referinţă Bibliografică:
NOUTĂŢI ÎN REGATUL CUVÂNTULUI nr. 9/ iulie 2012 / Marian Malciu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 567, Anul II, 20 iulie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Marian Malciu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Marian Malciu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!