AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Octavian Curpaş         Publicat în: Ediţia nr. 142 din 22 mai 2011        Toate Articolele Autorului

Noutate editoriala in Phoenix, Arizona
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
justitia@justice.com

 

Casa de editură ExLibris din U.S.A. a publicat recent versiunea engleză a cărţii “În căutarea Libertăţii” (In Search of Freedom), semnată de Dr. George Emil Oneţ (Phoenix, Arizona). Cartea descrie odiseea plecării din România, în 1985, cu momente emoţionale deosebite, trăite pe parcursul periplului până la ajungerea în Lumea Nouă, unde autorul, s-a stabilit în speranţa găsirii libertăţii individuale şi a unei vieţi mai bune.

Întâmplări neprevăzute, pline de o încărcătură emoţională extraordinară, contacte cu oameni de diferite grade de educaţie şi cu mentalităţi diferite, împrejurări neaşteptate, presărate cu inerente oscilări între optimism şi dezamăgire, fac din lectura cărţii o experienţă plăcută. Pentru americanul de rând este o bună ocazie de a-l face să realizeze cât de preţioasă este libertatea şi cât de mult sunt oamenii gata să sacrifice pentru a o avea.  

Cartea se poate comanda sunând 888-795-4274 ext. 7879 sau “on line” la: 
  
Referinţă Bibliografică:
Noutate editoriala in Phoenix, Arizona / Octavian Curpaş : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 142, Anul I, 22 mai 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Octavian Curpaş : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Octavian Curpaş
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!