CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Pompiliu Comsa         Publicat în: Ediţia nr. 303 din 30 octombrie 2011        Toate Articolele Autorului

Noua conducere a Clubului Presei Romane de Turism
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Victor Rădulescu, reales Preşedinte al Clubului Presei de Turism – PressTour FIJET România 
  
În Sala Timişoara a impresionantului JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cel mai luxos din Europa de Est, a avut loc Adunarea Generală a Clubului Presei de Turism din România. Numeroşi jurnalişti din domeniu s-au întâlnit pentru a analiza activitatea fostei conduceri a Clubului şi a desemna, totodată, o nouă conducere pentru următorii doi ani. Carismaticul Vicepreşedinte Constantin Dumitru, creatorul şcolii ieşene de presă studenţească, a deschis lucrările cu prezentările de rigoare şi a propus efectuarea unui sondaj de opinie pentru a verifica încrederea asistenţei în membrii Consiliului Director, pentru activitatea ultimului mandat.  
  
Preşedintele Victor Rădulescu, ales în această funcţie din februarie 2009, a prezentat raportul de activitate al Clubului Presei de Turism din România, cu importante realizări, după părerea noastră. Am remarcat speech-ul preşedintelui Rădulescu, calm, cu referiri la discursul lui Steve Jobs şi, cu multă modestie, chiar autocarecterizându-se înaintea alegerilor, ca fiind “rău”. Dintre reuşite, menţionăm cele trei Mere de Aur atribuite României, Gala Premiilor FIJET Romania cu acordarea trofeelor “Splendens”, realizate de valoroşi sculptori români, prezenţa românească la Academia Tinerilor Jurnalişti de la Bled şi Portoroz, Slovenia, unde România s-a clasat pe primul loc, participările apreciate la Congresele Mondiale FIJET de la Ljubljana, Shanghai şi Istanbul-Bodrum şi nu în ultimul rând organizarea celui de al 53-lea Congres Mondial FIJET, la care au participat peste 200 de jurnalişti din 30 de ţări, un mare succes. 
  
Am apreciat relaţia excelentă a Preşedintelui Rădulescu cu sponsorii în general, de la care a obţinut mai multe mii de euro, şi în special colaborarea cu Blue Air. Desigur,au fost şi sugestii şi critici la adresa preşedintelui, din partea unor membri ,o atitudine normală la un astfel de eveniment, ţinând cont că în sală erau jurnalişti cu personalitate puternică şi cu multă experienţă. Trezorierul Gabriel Arsene a prezentat situaţia financiară a Clubului şi a precizat că nu mai doreşte să candideze pentru un nou mandat. 
  
S-a trecut la desemnarea noii conduceri a Clubului Presei de Turism din România, absolut democratic, prin vot direct, membrii având de ales pentru funcţia de Preşedinte între experimentatul Victor Rădulescu şi mai tânărul Traian Bădulescu, de la Travel Adviser, un jurnalist foarte bun, cu mulţi ani de activitate în domeniu şi cu proiecte interesante. 
  
După numărarea voturilor secrete, s-a constatat că Victor Rădulescu avea 18 voturi, faţă de cele 13 obţinute de Traian Bădulescu, ceea ce înseamnă că majoritatea membrilor au apreciat rezultatele şi proiectele fostului şi actualului preşedinte. Vicepreşedinţi au fost aleşi Prof. Univ. Pompiliu Comşa, căruia anterior i se propusese şi un mandat de preşedinte, refuzat de acesta, Ing. Petru Frăsilă, Ştefan Baciu şi Constantin Dumitru. Secretar general a fost votat Dan Anghelescu, iar trezorier Ion C. Rogojanu, aceasta fiind componenţa noului Consiliu Director, în care au fost cooptaţi, în premieră, şi reprezentanţi ai presei locale. Urăm mult succes Preşedintelui Victor Rădulescu şi noului Consiliu Director, de la care sperăm să atragă cât mai mulţi sponsori şi să realizeze performanţe mari în promovarea turismului românesc.  
  
Cătălin ANTOHI 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Noua conducere a Clubului Presei Romane de Turism / Pompiliu Comsa : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 303, Anul I, 30 octombrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Pompiliu Comsa : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Pompiliu Comsa
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!