CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Autori >  


Autor: Nicolae Nistor         Publicat în: Ediţia nr. 1903 din 17 martie 2016        Toate Articolele Autorului

Îngerul timpului
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Nicolae Nistor  
 
 
 
S-a născut în comuna Mihăeşti, Judeţul Vâlcea. A colaborat la mai multe ziare și reviste culturale. Are participări la emisiuni TV şi Radio locale și naționale. Participant activ la lansări de carte, unde a susținut mulți autori cunoscuți sau la început de drum în literatură.  
 
Apariţii în numeroase antologii.  
 
În 2014 a publicat volumul de versuri „SCRISORI CĂTRE EVA” la Editura SINGUR. Volumul a avut lansări la Biblioteca „Astra” din SIBIU, Salonul de carte Târgoviște, la BOOKFEST 2014, la sărbătorirea celor 31 de ani de la înfiinţarea Societăţii Culturale „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea, la Viena, AUSTRIA, la sărbătoarea Europei. Volumul a primit o mulțime de premii și este bine primit de cititori şi mediile literare. A fost prezentat și prin televiziunea „ETALON VÂLCEA” și „VTV VÂLCEA”.  
 
În 2015 publică volumul de versuri „ÎNGERUL TIMPULUI”, la Editura Singur, prefațat de Dan Șalapa. Lansarea volumului ÎNGERUL TIMPULUI a avut loc la Biblioteca „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea.  
 
Apariție în FILOVERBA 2, ediție de recenzii și critică literară unde este recenzat volumul „Îngerul Timpului”. În curs de apariție în FILOVERBA 3, ediție de recenzii și critică cu volumul „Scrisori către Eva”.  
 
Pregătește un alt volum de versuri, un volum de povestiri neterminate și un roman.  
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Îngerul timpului / Nicolae Nistor : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1903, Anul VI, 17 martie 2016, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Nicolae Nistor : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Nicolae Nistor
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!