AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Confluenţe Româneşti         Publicat în: Ediţia nr. 237 din 25 august 2011        Toate Articolele Autorului

Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Stimaţi cititori,  

În cursul zilei de ieri, în cursul unui program de testare şi extindere a sistemului de publicare Confluenţe Româneşti au fost trimise în serie în jur de 12 mesaje către lista de abonaţi asignată autorului Octavian Lupu, precum şi în lista de distribuţie săptămânală.  

Ne pare sincer rău de situaţia creată şi vom am luat toate măsurile ca această situaţie să nu se mai repete.  

În consecinţă, am decis ştergerea completă a celor două liste de distribuţie mai sus menţionate.  

În cazul în care doriţi reabonarea la listele de distribuţie menţionate, precum şi la distribuţia zilnică a publicaţiei, vă rugăm să accesaţi link-urile de mai jos:  

Ediţia săptămânală  

http://confluente.ro/xx/xx/addmail/iframe/digest  

Ediţia zilnică  

http://confluente.ro/xx/xx/addmail/iframe/public  

Canalul de distribuţie al autorului Octavian Lupu  

http://confluente.ro/xx/xx/addmail/iframe/octavian_lupu  

Prezenta listă de trimitere este temporară şi va fi ştearsă imediat după ce se va face trimitererea prezentului mesaj. Prin urmare, nu este necesară niciun fel de dezabonare.  

În cazul în care nu mai doriţi să mai primiţi materiale de la noi, vă mulţumim pentru răbdarea şi preţuirea pe care ne-aţi acordat-o până în clipa de faţă. Fiind un sistem de publicare nestandard, dezvoltat într-o manieră diferită de alte sisteme de publicare, uneori erorile sunt inevitabile în ciuda celor mai bune intenţii.  

Cu sincer respect,  

Octavian Lupu  

Coordonator Confluenţe Româneşti  

www.confluenţe.ro  

Referinţă Bibliografică:
Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat / Confluenţe Româneşti : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 237, Anul I, 25 august 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Confluenţe Româneşti : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Româneşti
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!