AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Spiritual >  


Autor: Cezarina Adamescu         Publicat în: Ediţia nr. 516 din 30 mai 2012        Toate Articolele Autorului

NE AMINTIM DE DUMNEZEU - tabletă spirituală - CEZARINA ADAMESCU
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
SPIRITUALITATE 
  
NE AMINTIM DE DUMNEZEU 
  
Doar când suntem la necaz. Când dă o boală peste noi, sau nici atunci. Când ne despărţim de cineva drag. Când întâmpinăm greutăţi, când ni se pun bariere în ascensiunea noastră. 
  
Există o bucurie de a spune, de a vorbi, întotdeauna irepresibilă.  
  
Dacă aş putea să-L port în mine totdeauna. Dar nu, El este părăsit, uitat, abandonat în cea mai mare parte a timpului. Neglijenţă. Nepăsare. Păcate grave. 
  
Cu preţul unor tulburări şi al unor necazuri, ar trebui să-L purtăm totdeauna în noi. 
  
Aşa se cade. Aşa se cuvine. Aşa trebuie. Noi suntem în El. De ce să nu fie şi El în noi? Plăntuţe în Grădina Lui. De la El primim soare, lumină şi apă. Cele trei elemente vitale creşterii şi înfloririi. Împlinirii-n seminţe de har. 
  
Să-L simţim permanent, să-L strigăm în ajutor, să-L mâncăm şi să-L bem în fiecare zi, iar în chip spiritual, în fiecare clipă. 
  
Să ne lăsăm duşi de Mâna care dă viaţă. Mâna care purcede din Înalt şi ne face cuib întrînsa. Nu suntem îngeri dar Mâna lui Dumnezeu ne poartă şi pe pământ şi-n Înalturi. 
  
El ne deschide Universul în dimensiunea a IV-a. 
  
Dimensiunea cerească. Dimensiunea Duhului Sfânt. 
  
Prin care primim viaţă. Suflare. Duh de Lumină. 
  
Duhul acestei Lumini Sacre să fie de-a pururi în noi, în sfânta veşnicie! 
  
30 mai 2012 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
NE AMINTIM DE DUMNEZEU - tabletă spirituală - CEZARINA ADAMESCU / Cezarina Adamescu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 516, Anul II, 30 mai 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Cezarina Adamescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cezarina Adamescu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!