AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Impresii >  Natura, cel mai frumos concert, Pământul, un poem etern
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Acum cateva ore m-am intors din Liban, unde am petrecut câteva zile împreună cu scriitoarea Mihaela Arbid Stoica.  

Tot ceea ce am văzut m-a impresionat. Pştera Jeita insă este uimitoare.  

Iata ce scrie la intrare:.
Jeita Grotto is an Official Finalist Candidate representing Lebanon and selected as one of the 28 worldwide landmarks New7Wonders of Nature competition.
Natura ne oferă cel mai frumos concert, iar pământul este un poem etern, o carte oferită omului de către natură.
Natura vine în sprijinul tuturor părăsiţilor. Acolo unde totul lipseşte, natura se dăruieşte întreagă. Ea înfloreşte şi înverzeşte sub toate prăbuşirile, are iederă pentru pietre şi dragose pentru oameni.  

Ma bucur ca am reusit sa vizitez ceea ce natura a creat pe aceste meleaguri. O creaţie deosebită într-o ţară mică, dar unde omul ştie pentru ce trăieşte.  

Referinţă Bibliografică:
Natura, cel mai frumos concert, Pământul, un poem etern / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 311, Anul I, 07 noiembrie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!