CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Mihai Marin         Publicat în: Ediţia nr. 1134 din 07 februarie 2014        Toate Articolele Autorului

MM NEWS : ´´TIMTIM-TIMY´´- CONCURS DE POEZIE PENTRU ´´PITICI´´, SCRISA DE OAMENI MARI SI OAMENI MICI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Pana la 31 martie 2014, mai puteti trimite creatiile personale la Concursul de poezie pentru copii TIMTIM-TIMY, editia a III-a , anul scolar 2013/2014.
Organizatorii sunt in cautarea celor mai vesele si mai jucause poezii pentru copiii anteprescolari si prescolari.
Potrivit anuntului de pe site-ul http://www.timtim-timy.ro/, sunt invitati sa participe: parintii, profesorii si toti cei care indragesc universul copiilor, au talent literar si stapanesc foarte bine arta versificatiei.
Fiecare participant va prezenta maximum 5 creatii literare, care vor fi insotite in mod obligatoriu de datele personale (numele si prenumele, ocupatia, locul de munca, numarul de telefon,adresa e-mail,). Puteti trimite poeziile pentru concurs numai in format electronic, font Times New Roman, marimea fontului de 12, cu diacritice ,pe adresa de e-mail: concurspoezii@timtim-timy.ro.

Sunt acceptate numai creatiile literare originale, relevante pentru tema concursului. Ele vor fi publicate pe site-ul www.timtim-timy.ro in ordinea sosirii, cu acordul implicit al autorului care participa la acest concurs, fara scop comercial si fara a putea fi copiate.
DATELE CONCURSULUI
Inscrierile au fost deschise la 10 septembrie 2013 ,iar ultima data de expeditie a creatiilor este 31 martie 2014. Anuntul castigatorilor se va face la sfarsitul lunii mai.
PREMIERE
Premierea creatiilor literare va fi efectuata de catre un juriu format din membri ai Uniunii Scriitorilor din Romania. Dupa jurizare, castigatorii vor fi anuntati telefonic/e-mail.
Premierea consta in:
Publicarea poeziilor pe site-ul www.timtim-timy.ro, publicarea unor volume de poezie, individuale sau in grup ,cu ISBN
Acordarea unor premii in bani, dupa cum urmeaza:
Premiul I – suma de 500 lei
Premiul II – suma de 400 lei
Premiul III – suma de 300 lei
10 Mentiuni - suma de 200 lei

Concursul de poezie, dotat cu premii, face parte din Proiectul educational international TIMTIM-TIMY este organizat de Fundatia pentru Stiinte si Arte Paralela 45 si MEN,conform Protocolului de colaborare nr.11774/06.06.2011 dintre Ministerul Educatiei Nationale (MEN) si Fundatia pentru Stiinte si Arte Paralela 45(FSAP) si conform Protocolului de Colaborare nr. 34.420/21.03.2012.

"Acest proiect raspunde nevoii de a organiza in cadrul educatiei timpurii cu copii de la 16 luni la 6/7 ani activitati educationale cu accent pe formarea de competente, aptitudini si valori transversale si transferabile, utile pentru dezvoltarea lor personala si sociala, dar si pe apropierea lor de o adevarata cultura a invatarii, prin dezvoltarea simtului gestiunii propriei invatari, al responsabilitatii si a unei atitudini active." (Viorica Preda, Inspector general MEN)

Educatia timpurie reprezinta componenta de baza a invatarii pe tot parcursul vietii. Pregatirea copilului pentru invatamantul preuniversitar si superior incepe din primii ani de viata. De calitatea actului educational complex din aceasta perioada depind competentele si performantele viitorilor scolari, studenti si adulti.

Proiectul se desfasoara in toate institutiile partenere, respectandu-se regulamentele de organizare si desfasurare continute in proiect.
Parteneri:
Ministerul Educatiei Nationale(MEN), Inspectoratele Scolare Judetene, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), Societatea de Stiinte Matematice din Romania (SSMR), Asociatia Nationala a Profesorilor de Limba si Literatura Romana (ANPRO), Revista TIMTIM-TIMY, Uniunea Scriitorilor din Romania (USR), Revista Invatamantului Preuniversitar (RIP), Revista ComputerMath, Editura Paralela 45, Editura CARTIER.

Mai multe informatii despre acest concurs de poezie , puteti afla de pe site-ul organizatorilor, accesand http://www.timtim-timy.ro/.  

______
by MARIN MIHAI  

Revista HAI,ROMANIA !-  

http://mihaimarin.wordpress.com  

 

************************************************MM video music :  

ETHAN BORTHNICK ( SUA),COPILUL MINUNE AL PIANULUI,prezentator,interpret si compozitor:
 

 

Referinţă Bibliografică:
MM NEWS : ´´TIMTIM-TIMY´´- CONCURS DE POEZIE PENTRU ´´PITICI´´, SCRISA DE OAMENI MARI SI OAMENI MICI / Mihai Marin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1134, Anul IV, 07 februarie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Mihai Marin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Marin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!