AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Mihai Marin         Publicat în: Ediţia nr. 627 din 18 septembrie 2012        Toate Articolele Autorului

MM NEWS: Teatrul Municipal de Opera si Balet Kiev prezinta joi, 25 octombrie 2012, de la oara 19,30,pe scena Sala Palatului Bucuresti, baletul Lacul Lebedelor
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Milioane de oameni i-au admirat pe cele mai prestigioase scene din Europa,America Asia, Australia. Pentru iubitorii dansului classic COMPANIA DE BALET DIN KIEV revine in Romania cu cel mai celebru balet al tutoror timpurilor Lacul Lebedelor de P.I Ceaikovski, care va avea loc la Bucuresti pe 25 OCTOMBRIE LA SALA PALATULUI.  

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TBCTzMxtpUw  

Spectacolul este realizat de coregraful V. Kovtun, dupa coregrafia clasica alui Marius Petipa. Luxurianta, productia aduce pe scena 45 de balerini in costume spectaculoase , scenografia apartinindui renumitului Veaceslav Okunev, costumele Irinei Press.  

Solisti ai spectacolului vor fi Prim-balerini ai Operei Nationale T. Shevchenko din Kiev-NATALIA MATSAK si DENYS NEDAK,ne-a comunicat Alexandr Iordanov-Spectacles_Art Iasi.  

NATALIA MATSAK- Artista Emerita a Ucrainei, Laureata a Concursurilor internationale de balet , detinatoarea trofeului “ Ce-a mai buna ODETTE-ODILE din Lacul lebedelor”-2006, participanta la spectacolele “ INTERNATIONAL BALLET STARS GALA”, cu participarea celor mai buni artisti ai baletului . Ei i-au aplaudat in Japonia,Coreea,Canada, SUA, Spania, Franta, Elvetia, Germania, Rusia  

Detalii - www.matsak.com.ua  

Ansamblul de balet al Teatrului municipal din Kiev a fost fondat in 1980 de celebrul coregraf din fosta URSS Vahtang Vronskii., sub titlul « BALETUL CLASIC DIN KIEV »
Principala directie a activitatii artistice este indreptata spre popularizarea si pastrarea celor mai faimoase balete clasice si crearea noilor productii. In repertoarul colectivului sint mai mult de 30 de balete, si diferite programe de concert, precum Lacul Lebedelor, in versiunea maestrului V.Kovtun, Spargatorul de nuci, Frumoasa din padurea adormita de P.Ceaikovski, Giselle de A. Adam, La Baiyadere, Don Quijote, de L. Minkus, Cenusereasa, Romeo si Julieta de S.Prokofiev, Bolero de Ravel, Spartacus de A. Haciaturean, Carmen-suite de J. Beze, Carnavalul animalelor de C.Saint-Saens, Maugli de A. Gradski, e.t.c
In componenta colectivului sunt mai mult de 60 de dansatori, absolventi a diveritor scoli de balet din KIEV, MOSCOVA, SANKT – PETERSBURG si alte orase. (by MARIN MIHAI )  

*********************************  

INVITATIE,  

 

Ne auzim la radio,  

pe www.prodiaspora.de ,  

la emisiunile:  

- HAI,ROMANIA ! -luni, orele18.00  

-MICHAEL SHOW-miercuri,orele 18.00  

Va astept cu  

-poezii  

-mesaje  

-dedicatii muzicale  

contact colaborare:  

marinmihai@prodiaspora.de  

Referinţă Bibliografică:
MM NEWS: Teatrul Municipal de Opera si Balet Kiev prezinta joi, 25 octombrie 2012, de la oara 19,30,pe scena Sala Palatului Bucuresti, baletul Lacul Lebedelor / Mihai Marin : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 627, Anul II, 18 septembrie 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Mihai Marin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Marin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!