Confluenţe Literare: FrontPage
CONFLUENŢE LITERARE

CONFLUENŢE LITERARE
ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RECOMANDĂ PAGINA

REDACŢIA

CLASAMENT
DE PROZĂ

CLASAMENT
SĂPTĂMÂNAL
DE PROZĂ


Home > Eveniment > Actualitate > Mobil |   


Autor: Mihai Marin         Publicat în: Ediţia nr. 1080 din 15 decembrie 2013        Toate Articolele Autorului

MM NEWS : Editura Litera va ureaza un an nou cu PREA MULTA FERICIRE si va invita la serile de lectura Nobel,cu Monica Davidescu,Stela Popescu,Maia Morgenstern si...Mos Craciun !
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Editura Litera din Bucuresti va ureaza UN AN NOU cu PREA MULTA FERICIRE si va ofera serile de lectura Nobel, dedicate cartii TO MUCH HAPPINESS-´´Prea multa fericire´´ de Alice Munro din Canada – castigatoarea (la 82 de ani) Premiului Nobel pentru literatura 2013.
Serile de lectura se vor desfasura in centrul comercial Baneasa Shopping City, dupa urmatorul program:

– Luni, 16 decembrie, ora 19:00 – lectura Monica Davidescu

– Marţi, 17 decembrie, ora 19:00 – lectura Stela Popescu

– Miercuri, 18 decembrie, ora 19:00 – lectura Maia Morgenstern

– Vineri, 20 decembrie, ora 19:00 – lectura: un invitat surpriză – Mos Craciun

Litera este singura editura din Romania care a tradus o carte semnata de Alice Munro, editia în limba romana a cartii ´´Prea multă fericire´´, fiind publicata inca din 2011.  

Cartea este disponibila în toate librariile din tara, la Bookstop-urile Litera şi în libraria Litera (Bdul Magheru nr. 8–10, Bucuresti), dar si pe www.litera.ro. *****( M.M.,http://mihaimarin.wordpress.com )  

****

CITITI : THE NOBEL PRIZE IN LITERATURE 2013 / CANADIANCA ALICE MUNRO A CASTIGAT PREMIUL NOBEL PENTRU LITERATURA 2013 :  

http://confluente.ro/Eveniment--Actualitate/The_nobel_prize_in_literature_mihai_marin_1381433259.html  

********  

video  

Alice Munro in conversation with Diana Athill at the International Festival of Authors/ALICE MUNRO INTR-O CONVERSATIE CU DIANA ATHILL LA FESTIVALUL INTERNATIONAL AL AUTORILOR 2009 :https://www.youtube.com/watch?v=_5qgRSwuxFU  

Referinţă Bibliografică:
MM NEWS : Editura Litera va ureaza un an nou cu PREA MULTA FERICIRE si va invita la serile de lectura Nobel,cu Monica Davidescu,Stela Popescu,Maia Morgenstern si...Mos Craciun ! / Mihai Marin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1080, Anul III, 15 decembrie 2013, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Mihai Marin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Marin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.
 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX DE ARTICOLE AUTOR

 
 
CLASAMENT
DE POEZIE

CLASAMENT
SĂPTĂMÂNAL
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!