AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Mihai Marin         Publicat în: Ediţia nr. 630 din 21 septembrie 2012        Toate Articolele Autorului

MM NEWS : Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti - Lansarea ediţiei 2012-2013
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Fundaţia Euromonitor pentru Excelenţă, cu sprijinul Agenţiei AD Media Consult, anunţă continuarea programului Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti prin lansarea ediţiei 2012-2013.
Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti reprezintă un program de încurajare şi facilitare a pregătirii profesionale şi se adresează jurnaliştilor care doresc să capete o expertiză profesională în problematica europeană. Acest program îi ajută pe participanţi să aprofundeze înţelegerea tematicilor legate de Uniunea Europeană, cadrul de reglementare, funcţionarea instituţiilor, relaţionarea între Statele Membre, precum şi maniera în care este abordată problematica europeană de către media occidentală,a precizat Irina Apostol - Ad Media Consult pentru Revista Armonii Culturale.
Programul „Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti” cuprinde trei etape de pregătire profesională:
- un training specializat, susţinut în România de către specialişti în relaţii europene;
- o călătorie de studii, de o săptămână, la Bruxelles, pe durata căreia jurnaliştii vor avea ocazia să se întâlnească şi să discute cu oficiali ai Uniunii Europene;
- stagii de pregătire profesională, timp de trei săptămâni, în cadrul unor prestigioase organizaţii de presă europene.
La încheierea fiecărei faze sunt selectaţi jurnaliştii care vor participa la faza următoare.
Şi la ediţia 2012-2013 sunt aşteptaţi să aplice la programul de Burse Europene JTI atât jurnalişti din România, cât şi din Republica Moldova, din presa scrisă, radio, TV şi on-line, specializaţi în domeniile social, politic şi economic, care trebuie să îndeplinească în mod cumulativ următoarele condiţii:
Experienţă profesională de minim 3 ani
Vârstă de până în 35 de ani
Abilităţi de comunicare în limba engleză (cunoaşterea limbii franceze reprezintă un avantaj).
Dosarul de înscriere va cuprinde:
Curriculum VitaeFormular de înscriere disponibil pe site-ul Euromonitor (www.euromonitor.ro)
Fotografie color tip paşaport
Portofoliu (două materiale de presă relevante pentru domeniile enunţate)
Trei scrisori de recomandare, de preferinţă una de la superiorul direct sau managerul instituţiei la care lucrează.
Data limită de depunere a dosarelor de înscriere este 10 OCTOMBRIE 2012 (inclusiv), toate înscrierile având menţiunea « Pentru Bursele Europene JTI ».
Preselecţia candidaţilor se va face pe baza dosarului de înscriere, iar selecţia pe baza unui interviu.

Irina Apostol-Ad Media Consult sustine ca Programul Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti a fost lansat în 2007, anul aderării României la Uniunea Europeană, ca o continuare a programului de stagii iniţiat de National Forum Foundation/Freedom House în anii ’90, cu sprijinul Guvernului SUA, iar ulterior, începand cu anul 2000, cu finanţarea JTI.
Încă de la început, obiectivul programului a fost dezvoltarea cunoştinţelor şi abilităţilor tinerilor jurnalişti, prin expunere la realităţile democraţiilor dezvoltate, imersiune în medii culturale diverse şi practică profesională specializată, mai intâi în Statele Unite, iar ulterior la Bruxelles.

Dosarele de înscriere se vor depune la: Ad Media Consult srl,
Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, nr.103, vila I-2 Voluntari, jud. Ilfov, cod postal 077190
Persoană de contact: Irina Apostol, Tel : 0721201559, fax : 0318172768
e-mail: irina.apostol@admediaconsult.ro

Pentru detalii suplimentare vă puteţi adresa Fundaţiei Euromonitor pentru Excelenţă, la adresa: Calea Floreasca, nr. 167, et.4, sector 1, Bucureşti; Tel/Fax: +4021 211 66.41, persoană de contact: Violeta Jianu, Tel: 0726305859, e-mail: violeta.jianu@euromonitor.ro.
 
 
by MARIN MIHAI-
Revista Armonii Culturale
 
*************************************  

*****  

INVITATIE  

 

Ne auzim la radio,  

pe www.prodiaspora.de ,  

la emisiunile:  

- HAI,ROMANIA ! -luni, orele18.00 RO  

-MICHAEL SHOW-miercuri,orele 18.00 RO  

Va astept cu  

-poezii,  

-anunturi aparitii carte  

-cronici  

-mesaje  

-dedicatii muzicale  

contact colaborare:  

marinmihai@prodiaspora.de  

 
*****************************httHH  
Referinţă Bibliografică:
MM NEWS : Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti - Lansarea ediţiei 2012-2013 / Mihai Marin : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 630, Anul II, 21 septembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Mihai Marin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Marin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!