AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Naratiune >  Mister
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

 

 

 

 

 

 

 

 

Să ne învăluim în mister, indiferent de suntem femei sau bărbaţi. Nu lăsaţi totul la iveală! Faceţi loc semnului de întrebare şi cei de langa noi nu se vor plictisi.  

Reinventându-ne, le oferim celorlalţi şansa, să ne recunoască valoarea. Fără modestie şi apreciere faţă de semeni nu suntem nimic. Ce poate fi mai incitant decât o femeie cu chipul ascuns sub voaletă, trecând unduios, lăsând in urma ei parfum de taine dulci-amărui?  

Nu povesti totul despre tine, încearcă sa te eschivezi uşor, în pas de vals. Zâmbeşte enigmatic şi alunecă printre oameni ca un vis, ca o adiere uşoară de vânt.  

Te surprinde, plăcut, bărbatul care nu te copleşeşte agresiv cu atenţii, iţi zâmbeşte şăgalnic în colţul buzelor, te atinge abia perceptibil când te ajută să cobori din autoturism sau iţi vorbeşte calm, cu voce profundă, masculină, povestindu-ti diverse lucruri captivante. Rămâi fascinată de croiala impecabilă a costumului, de pălăria ce-i oferă prestanţă, mersul elastic şi ţinuta distinsă, gesturile elegante, vorba cumpătată. Îţi oferă braţul, accepţi invitaţia lui, măgulită.  

Să facem loc semnului exclamării. E rândul lui. Să ne oferim iubire, respect, apreciere, umor…mister. Picurăm pasiune, asezonăm cu şoapte calde, ne pierdem in lumi necunoscute….  

Priviţi la doamna cu voaletă şi bărbatul cu pălărie! Îşi împletesc degetele, scăldându-şi privirile unul in ochii celuilalt…pleacă împreună pe cărările neştiute, ale vieţii. El o cuprinde protector după umeri…se pierd în clipele vremurilor…  

Nu-i aşa...că tu cunoşteai aceste mici trucuri ?  

Camelia Constantin  

2012  

 

Referinţă Bibliografică:
Mister / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 610, Anul II, 01 septembrie 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!