CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Mihai Marin         Publicat în: Ediţia nr. 1216 din 30 aprilie 2014        Toate Articolele Autorului

MM NEWS : Festivalul-Concurs naţional de creaţie literară ´´BOGDANIA´´, Ediţia a III-a, Focşani, 2014
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Festivalul-Concurs naţional de creaţie litarară BOGDANIA, Ediţia a III-a, Focşani, 2014


Organizator – Asociaţia Cultural-Umanitară ”BOGDANIA” cu sediul în Focşani, Str. Contemporanul nr. 28, cod 920065, judeţul Vrancea

Scopuri:

stimularea interesului pentru literatura română contemporană şi a respectului pentru valorile moştenite.

dezvoltarea spiritului competitiv, al dorinţei de afirmare al tinerilor şi pentru ieşirea din anonimat al celor care creează şi care au talent deosebit.

promovarea în revistele de cultură şi în Antologii literare a câştigătorilor din fiecare secţiune literară.

Participanţi – Autori care nu au volume tipărite şi care nu au fost deja antologaţi şi care nu au depăşit vârsta de 35 de ani.

Secţiunile concursului: poezie, proză scurtă şi eseu. Textele trebuie dactilografiate în Word, Times New Roman 12 pct, spaţiere un rând, cu diacritice şi să nu depăşească 10 pagini A4 pentru fiecare gen literar, într-un singur document în format .doc sau .docx la adresa de e-mail: ionelmarin55@gmail.com

Trimiterea textelor (creaţiilor): 01 martie – 15 mai 2014, la adresele:

a)-E-mail: ionelmarin55@gmail.com, cu menţiunea ”Pentru concurs”.

b)-Poştă: Asociaţia Cultural-Umanitară ”BOGDANIA”, FOCŞANI, Str. Contemporanul nr. 28, Cod 920065, cu menţiunea „Pentru concurs” în câte 2 exemplare. Textele vor purta un motto, care se va regăsi şi pe un plic închis, cuprinzând date despre autor (nume, prenume, data naşterii, profesia, adresa, telefonul, precum şi o scurtă prezentare a activităţii literare).

Textele trimise după data de 15.05.2014 (data poştei) nu vor fi luate în considerare, de asemenea cele care nu sunt dactilografiate corespunzător (fără diacritice).

Selectarea textelor se va face de către un juriu format din 3-4 scriitori, critici literari, consacraţi, pentru fiecare secţiune de concurs. Se va întocmi o fişă de participare pentru fiecare concurent. În urma evaluării fiecărei creaţii se va stabili în mod corect şi obiectiv, pe bază de note, concurenţii câştigători pe secţiuni.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 30 mai 2014, prin intermediul site-lui: http://www.revistabogdania.ro şi personal pe fiecare premiant. Se vor acorda câte trei Premii pentru fiecare secţiune şi în funcţie de calitatea textelor şi diplome speciale.

Persoanei care va întruni cel mai mare punctaj, indiferent de secţiunea la care a participat i se va acorda Marele premiu (“TROFEUL „BOGDANIA”).

Festivalului-Concurs Naţional de Creaţie „Bogdania” se va încheia cu Festivitatea de premiere şi spectacolul de gală ce va fi în data de 14 iunie 2014, în FOCŞANI, în locaţia ce va fi făcută public şi cunoscută dvs. cu cel puţin 10 zile înainte, prin telefon ori e-mail, pentru a fi prezenţi la decernarea premiilor. Costurile de transport vor fi suportate de către fiecare participant.

Pentru concurenţii lipsă, premiile vor fi trimise la adresa de e-mail menţionată de către concurent, în termen de 20 de zile de la Festivitatea de premiere.

Relaţii suplimentare: e-mail- ionelmarin55@gmail.com; 0728217492; 0752862369;

Director Ionel MARIN

*******************************************************************************************************************************************  

Revista HAI,ROMANIA! ( http://mihaimarin.wordpress.com )  

va recomanda la ´´cofee break´´ sa vizionati si sa aplaudati pe  

CRISTINA SCUCCIA-CASTIGATOAREA CONCURSULUI VOCEA ITALIEI -RAI TV :  

 

 

Referinţă Bibliografică:
MM NEWS : Festivalul-Concurs naţional de creaţie literară ´´BOGDANIA´´, Ediţia a III-a, Focşani, 2014 / Mihai Marin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1216, Anul IV, 30 aprilie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Mihai Marin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Marin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!