AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Portret >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 249 din 06 septembrie 2011        Toate Articolele Autorului

Mihai LEONTE despre desenele Nynnei VIZIREANU
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Mihai LEONTE despre desenele Nynnei VIZIREANU
 
Se spune că o fotografie face mai mult decât o mie de cuvinte.  Privind la desenele distinsei  Nynna VIZIREANU, voi spune că ele spun mai mult decât un roman. Adevărul este că orice creaţie artistică poate fi interpretată de cel care se bucură de ea. Privitorul, cititorul, ascultătorul...etc. In cazul desenului şi a picturii, privitorul poate vedea mult mai mult decât chiar însuşi artistul executant. Nynna are un simţ artistic destul de ascuţit, şi desenele ei demonstrează acest lucru. 
Sunt sigur că într-un viitor nu prea îndepărtat, va avea un cuvânt important în lumea desenului şi graficii. Cât de frumoasă este asocierea între poezie şi desen? Ce nu se poate spune prin cuvinte, desenul o spune prin linii simple. Continua să desenezi aşa cum ştii tu, iar noi privitorii vom admira creaţiile tale. Atelierul de la malul mării să lucreze intens. Este o mare plăcere să treci cu privirea peste desenele acestei creatoare deosebite, care este Nynna VIZIREANU, care aduce noi desene pline de înţelesuri şi semnificaţii.
Mesajele transmise prin aceste desene sunt adevărate eseuri poetice care încântă ochiul,
dar si sufletul. Este o mare bucurie, şi în acelaşi timp o mare plăcere, să cunoşti o asemenea artistă . Sper sincer, ca vei reuşi să mergi mult mai departe, şi să devii o celebritate.
A debutat în volumul antologic Spiralele vieţii 2006
Draga Nynna din partea mea ai tot respectul şi recunoştinţa care o merită o artistă deosebită.
 
Referinţă Bibliografică:
Mihai LEONTE despre desenele Nynnei VIZIREANU / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 249, Anul I, 06 septembrie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!