CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Evaluari >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 1299 din 22 iulie 2014        Toate Articolele Autorului

ANTOLOGIA MOZAIC AFECTIV PREMIATĂ
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

ANTOLOGIA MOZAIC AFECTIV PREMIATĂ  

 

Antologia de versuri a poetului Mihai LEONTE a fost premiată laFestivalul Naţional de Poezie „Ion Budai Deleanu”, ediţia a IV-a, 18-20.07.2014, Geoagiu, judeţul Hunedoara.  

Pentru autorul Mihai LEONTE este o surpriză plăcută având în vedere faptul că nu a mai participat la astfel de concursuri. Volumul nu a fost destinat unui concurs, dar având în vedere că se integra în condiţiile acestui concurs, autorul a fost sfătuit de nişte prieteni să-l trimită. Trebuie să mulţumesc doamnei Constanţa ABĂLAŞEI-DONOSĂ care a scris prefaţa şi a realizat coperta prin pictura domnie sale cât şi prin grafica remarcabilă. Alt merit deosebit este şi acela a Editurii ARMONII CULTURALE condusă de eruditul scriitor şi poet Gheorghe A. STROIA cel care a întregit prezentarea din coperta IV făcută cu profesionalism autorului antologiei.  

Pentru ca cititorul să aibă o cât de mică înţelegere despre cuprinsul acestei antologii, voi spune că ea cuprinde creaţii în versuri din perioade diferite, cuprinse în volumele tipărite; MIRAJELE ALBASTRE 2008, ARMONII MAJORE 2010, MEMORII ACCESIBILE 2011, METAFORE APRINSE 2012 şi MARTOR AUTENTIC 2013, volume în care au fost incluse şi ciclurile de versuri Distihurile lui Bujor cât şi cele cuprinse în Scrinul cu vechituri care cuprind creaţii din tinereţe ale poetului Mihai LEONTE, ajuns acum la vârsta când nu mai cere prea multe de la viaţă, totuşi se mai luptă cu aranjarea cuvintelor pe hârtie.  

Ca autor mulţumesc membrilor juriului pentru aprecierea favorabilă a creaţiilor mele.  

Mulţumesc organizatorilor acestui festival de poezie patronat de Liga Scriitorilor din România, cu filialele aferente dispersate pe întreg teritoriul României.  

Referinţă Bibliografică:
ANTOLOGIA MOZAIC AFECTIV PREMIATĂ / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1299, Anul IV, 22 iulie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!