CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  Mihai BATOG-BUJENIŢĂ prezintă: „TÂMÂIE ŞI OTRAVĂ” LA IAŞI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
CONCURS INTERNAŢIONAL DE POEM IRONIC ŞI EPIGRAMĂ 2014  
 
BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ „GHEORGHE ASACHI” IAŞI,  
împreună cu  
ASOCIAŢIA LITERARĂ „PĂSTOREL” IAŞI  
ORGANIZEAZĂ  
 
În perioada 30 mai 2014 – 1 iunie 2014, cu prilejul evenimentelor culturale dedicate celor doi mari scriitori: Ionel Teodoreanu şi Al. O. Teodoreanu (Păstorel), concursul internaţional de poem ironic şi epigramă având tema:  
 
„TĂMÂIE ŞI OTRAVĂ”  
 
la care pot participa creatori din ţară şi de peste hotare, mai puţin din judeţul Iaşi.  
 
Regulament concurs: Tămâie şi Otravă  
 
• Pentru secţiunea epigramă se vor trimite câte două epigrame, la temă. Vor fi jurizate epigramele nepublicate, inedite, originale şi, mai ales, lipsite de vulgarităţi;  
• Pentru secţiunea poem ironic se vor trimite câte două poezii, la temă. Se recomandă poezii în formă fixă (rondel, sonet, antum, pantum, etc ... )  
• Lucrările vor fi trimise în trei exemplare, în plic închis, fără moto, cu datele de identificare ale participantului: adresă, telefon, e-mail, CNP şi serie CI (pentru formalităţile de cazare) până la data de 15.05.2014 (data de trimitere de pe plic) pe adresa: Mihai Batog-Bujeniţă, Iaşi, str. George Coşbuc nr.19 cp.700469, jud. Iaşi.  
• Nu vor fi ridicate de la poştă trimiterile recomandate şi nu vor fi luate în considerare trimiterile prin poşta electronică.  
• Câştigătorii concursurilor vor fi invitaţi la festival şi recompensaţi cu premii, invitaţiile, programul şi detaliile urmând a le fi transmise personal.  
• Acest anunţ fiind adresat cu precădere preşedinţilor de cenaclu, redacţiilor revistelor şi posesorilor de e-mail, vă rugăm să popularizaţi concursul nostru confraţilor din zona de interes, în timp util.  
 
Vă dorim succes şi vă mulţumim pentru sprijin şi colaborare.  
Comitetul de organizare  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Mihai BATOG-BUJENIŢĂ prezintă: „TÂMÂIE ŞI OTRAVĂ” LA IAŞI / Mihai Batog Bujeniţă : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1177, Anul IV, 22 martie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Mihai Batog Bujeniţă : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Batog Bujeniţă
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!