CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Mesaje >  


Autor: Confluenţe Literare         Publicat în: Ediţia nr. 156 din 05 iunie 2011        Toate Articolele Autorului

Mesaj către autori
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Stimaţi autori,  
 
Cu siguranţă că multe persoane dintre dumneavoastră au fost surprinse atunci când am format conturi de autor şi vi le-am trimis pe e-mail. Uneori iniţiativa mi-a aparţinut mergând pe supoziţia că în general veţi accepta posibilitatea de publica la Confluenţe Literare. În fond, acest lucru nu obligă la nimic financiar, ci doar oferă ocazia publicării, inclusiv pe prima pagină.  
 
Am făcut acest lucru fiindcă aveam intuiţia că va veni o vreme când nu aveam să mai pot să fiu prezent pe Internet pentru a mai publica articole. Din nefericire, acest lucru s-a produs şi din acest moment publicaţia Confluenţe Literare depinde doar de contribuţia pe care o veţi face prin intermediul conturilor de autor.  
 
Puteţi urmări la www.alexa.com că pagina confluente.ro a evoluat bine în ultima vreme, oferind posibilităţi de creştere interesantă. Conceptul pe care am vrut să îl am în vedere a fost cel de „self-publishing”, un lucru nou în spaţiul românesc, dar care este poate prea devreme sosit pentru clipa de faţă.  
 
Aşa cum v-am precizat în mesajul anterior trimis acum trei săptămâni, o persoană apropiată are probleme serioase de sănătate şi din această cauză nu mai am nici tăria fizică, nici cea emoţională pentru a mai publica. Nu are sens să dau detalii, fiindcă oricum acest lucru nu ajută la nimic.  
 
Sistemul de publicare este destul de bine testat şi funcţionează fără probleme. Dacă vor mai fi anumite aspecte informatice de rezolvat, voi încerca să le remediez în măsura în care timpul îmi va permite.  
 
Are sens să vă spun că motivaţia mea în realizarea acestei publicaţii a fost altruistă în mod real? Că nu am avut nici un fel de interes ascuns? Că pur şi simplu m-am gândit că a fi român nu trebuie să fie un lucru de ruşine şi că există oameni de valoare ce vor crea premisele renaşterii ţării noastre? Deşi pare puţin credibil, totuşi vă spun că acestea au fost şi sunt intenţiile mele. Depăşind orice fel de prejudecăţi, am crezut şi cred în renaşterea României şi la depăşirea crizei prezente. Nu voi continua pe această linie pentru a nu da o tentă de manifest politic.  
 
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Mesaj către autori / Confluenţe Literare : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 156, Anul I, 05 iunie 2011, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Confluenţe Literare : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Literare
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!