CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Laurenţiu Constantin         Publicat în: Ediţia nr. 61 din 02 martie 2011        Toate Articolele Autorului

MEDIEVAL PRAXIS - EDIŢIA 2011 A TABEREI MEDIEVALE PENTRU COPII
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Comunicat de presă - 21 februarie 2011  
  
Dragi prieteni,  
  
Avem bucuria să vă anunţăm organizarea ediţiei 2011 a Taberei Medievale pentru copii.  
  
Aflată în cel de-al treilea an de activitate, Tabăra Medievală pentru copii este destinată copiilor între 5 şi 16 ani. Aceasta va avea loc în timpul vacanţei de vară, în perioada 19 iunie – 13 august 2011 şi va găzdui şase serii de câte o săptămână fiecare.  
  
Timp de o săptămână aspiranţii cavaleri şi tinerele domniţe vor fi înconjuraţi de decoruri medievale şi se vor îmbrăca în costume medievale. Domniţele vor purta rochii, iar cavalerii vor avea tunici şi scuturi cu însemne heraldice.  
  
Atelierelor de anul trecut (mânuire a spadei medievale, tir cu arcul, pictură şi heraldică medievală, realizare manuală a hârtiei şi improvizaţie şi teatru medieval) li se adaugă în acest an încă două (muzică şi dans medieval şi modelaj în lut). Serile, copiii vor asculta legende medievale sau vor viziona filme cu specific istoric. În ultima zi de tabără copiii vor participa la o seară festivă în cadrul căreia vor fi investiţi cavaleri sau li se va conferi titlul de domniţă.  
  
Toate activităţile taberei sunt concepute ca o ofertă educaţională unică, destinată dezvoltării personale a copiilor. Copiii vor avea ocazia de a-şi îmbogăţi bagajul de cunoştinţe, de a descoperi istoria, codul de onoare, valorile şi spiritul cavalerismului medieval.  
  
Ca şi în ediţia 2010, activităţile taberei se vor desfăşura în zona platoului montan traversat de culoarul Rucăr-Bran, în localităţile Fundata (pensiunea Casa Muntelui) şi Moeciu de Sus (pensiunea Dor de Moeciu), în funcţie de numărul de copii înscrişi în fiecare serie.  
  
Pentru mai multe informaţii şi pentru înscrieri vă rugăm să accesaţi site-ul 
  
www.tabara-medievala.ro.  
  
***  
  
Înfiinţată în anul 2005, agenţia Medieval Praxis îşi dedică activitatea organizării de evenimente culturale, propunându-şi să aducă managementul artistic românesc la un nou standard de calitate şi creativitate. Punctul central al demersului Medieval Praxis îl constituie muzica cultă şi, cu precădere, muzica veche, domeniu pe care agenţia îl supune cu constanţă atenţiei publicului printr-o serie de manifestări concertistice, grupate sub semnul Festivalului de Muzică Veche Bucureşti (2006-2010) şi al Stagiunii de Muzică Veche Bucureşti. Printre realizările importante ale agenţiei Medieval Praxis se numară, în egală măsură, Tabăra medievală pentru copii, Festivalul şi Târgul de Artă Medievală Bucureşti, Festivalul Mediaş - Cetate Medievală, diverse conferinţe şi evenimente de afaceri.  
  
Medieval Praxis 
  
events and more 
  
Pentru conformitate, 
  
Laurenţiu CONSTANTIN 
  
Str. Zarii 6-8, ap. 5, sect. 5, Bucuresti 
  
Tel: 0371.180.114. 0725.22.33.94. 
  
Email: laurentiu@medievalpraxis.ro 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
MEDIEVAL PRAXIS - EDIŢIA 2011 A TABEREI MEDIEVALE PENTRU COPII / Laurenţiu Constantin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 61, Anul I, 02 martie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Laurenţiu Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Laurenţiu Constantin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!