CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 389 din 24 ianuarie 2012        Toate Articolele Autorului

Medalionul literar, muzical şi istoric
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Medalionul literar, mizical şI istoric “Momentele fundamentale ale Unirii Românilor în istorie “ 
  
În organizarea Fundaţiei Protecţiei Sociale Generale din România, Filiala Judeţului Cluj, ( Preşedinte col.rtr.ing., ec.Nicolae C. Grosu) şi cu participarea Ligi Scriitorilor Români ( preşedinte Al.Florin Ţene), a avut loc, în data de 24 ianuarie, la Hotel Napoca medalionul literar, muzical şi istoric “Momentele fundamentale ale Unirii Românilor în istorie. “ 
  
Manifestarea s-a deschis cu intonarea Imnului României şi Hora Unirii cântate de Corala Universitaria, condusă de prof.Doina Miclea, prezentator fiind prof.univ. Alexandru Stănescu. 
  
Au ţinut comunicări pe această temă: prof.univ. Alexandru Matei, prof.univ.Onofrie Vinţeler, scriitorul Al.Florin Ţene, cercetător drd.Vasile Lechinţan, col.r. Constantin Mancaş şi col.r. Nicolae C.Grosu, care a şi coordonat întreaga acţiune. 
  
Între comunicări au concertat: Corul elevilor de la Liceul HOREA, Corala UNIVERSITARIA a căror melodii aveau ca temă Unirea Principatelor, iar poetul Al.Florin Ţene a recitat poezii, din creaţia proprie, pe această temă. 
  
Manifestarea s-a bucurat de succes din partea numerosului public. 
  
Al.Florin ŢENE 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Medalionul literar, muzical şi istoric / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 389, Anul II, 24 ianuarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!