CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Selectii >  


Autor: Romeo Tarhon         Publicat în: Ediţia nr. 553 din 06 iulie 2012        Toate Articolele Autorului

MECENA & CLARR
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
INVITAŢIE la prima manifestare prietenească prin muzică, poezie şi alte arte în cadrul Mişcării Culturale Naţionalismul şi Arta - MECENA şi al Cenaclului Literar-artistic Rezonanţe Româneşti - CLARR 
  
Stimaţi creatori şi artişti, 
  
Avem în vedere, pentru sfârşitul săptămânii viitoare, sau la o dată ulterioară apropiată, întrunirea cât mai multor poeţi, prozatori, cantautori, interpreţi, actori, artişti plastici şi alţi oameni de artă şi cultură. Prin organizarea primei manifestări ca cenaclu literar-artistic, a primei întâlniri în cadrul căreia ne vom putea cunoaşte prin ceea ce ştim mai bine să facem şi vom da viaţă nu doar scriptic, ci şi printr-o primă evoluţie artistică prietenească, de cunoaştere şi apropiere prin artă, prin creaţie, celor două forme asociative, MECENA şi REZONANŢE ROMÂNEŞTI, care sunt deschise oricărui suflet care rezonează în spiritul românesc al artei şi culturii. 
  
Contact monarom2000@yahoo.com sau pe pagina facebook http://www.facebook.com/groups/monarom2000/ 
  
Mişcarea MECENA şi cenaclul REZONANŢE ROMÂNEŞTI reprezintă un semnal de mobilizare pentru primenirea spirituală şi morală a naţiunii române, pentru retrezirea conştiinţei naţionale, şi un îndemn la unitate împotriva manifestărilor anti-româneşti. 
  
În cadrul mişcării şi cenaclului vor funcţiona diferite secţiuni dedicate tuturor activităţilor culturale creative şi interpretative. În acest scop, termenul ”naţionalism” are semnificaţia de patriotism, de românism, de spiritualitate românească. 
  
Înfiinţarea cenaclului REZONANŢE ROMÂNEŞTI are drept obiectiv manifestarea concretă, periodică, scenică, în ţară şi peste hotare, a oamenilor de litere şi de artă, precum şi prin cărţi, reviste, ziare, posturi de radio şi TV, festivaluri, spectacole, concursuri, întâlniri între comunităţile româneşti, schimburi culturale multinaţionale. 
  
În acest scop, membrii fondatori au înfiinţat Cenaclul Literar-Artistic REZONANŢE ROMÂNEŞTI, conştienţi fiind de faptul că, deşi există multe cenacluri, saloane, cluburi, ateliere literar-artistice, acestea nu sunt interconectate şi nu reuşesc să coaguleze forţele spirituale capabile să însănătoşească moral naţiunea română aflate în derută. 
  
Referinţă Bibliografică:
MECENA & CLARR / Romeo Tarhon : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 553, Anul II, 06 iulie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Romeo Tarhon : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Romeo Tarhon
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!