CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Mihai Marin         Publicat în: Ediţia nr. 395 din 30 ianuarie 2012        Toate Articolele Autorului

Marin MIHAI : Romfilatelia a lansat emisiunea de marci postale „ 2012 - Anul Caragiale în România ”
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Anul 2012 are o importanţă deosebită pentru România şi pentru teatrul românesc, fiind desemnat Anul Caragiale , datorită dublei aniversări: 160 de la naşterea şi 100 de ani de la moartea marelui dramaturg român, de al cărui nume se leagă comedii româneşti ce nu şi-au pierdut din actualitate, nici măcar la peste un secol de la apariţia lor. 
  
Anul 2012 are o importanţă deosebită pentru România şi pentru teatrul românesc, fiind desemnat Anul Caragiale, datorită dublei aniversări: 160 de la naşterea şi 100 de ani de la moartea marelui dramaturg român, de al cărui nume se leagă comedii româneşti ce nu şi-au pierdut din actualitate, nici măcar la peste un secol de la apariţia lor. 
  
Înscriindu-se în cadrul unui amplu proiect dedicat comemorării marelui dramaturg, nuvelist, pamfletar şi ziarist, Romfilatelia se alătură, prin specificul activităţii sale, manifestărilor menite să ne amintească de însemnătatea lui Ion Luca Caragiale pentru literatura românească,se precizeraza in comunicatul de presa primit de Revista Armonii Culturale. 
  
Astfel, emisiunea de mărci poştale 2012 – Anul Caragiale, alcătuită dintr-un singur timbru , cu valoarea nominală de 5 lei, prezintă portretul foto al dramaturgului, la care se adaugă o coliţă dantelată, ilustrând fragmente ale ansamblului „Caragialiana”. 
  
Alături de timbru şi coliţă, emisiunea mai cuprinde un plic prima zi şi o carte maximă. La toate acestea se adaugă şi albumul filatelic realizat într-un tiraj de 600 de exemplare (numerotat cu roşu de la 001 la 600), echipat cu minicoala specială de 8 timbre (2 timbre tête-bêche) cu o vinietă şi manşetă ilustrată tematic, însoţită de plicul prima zi, echipat cu timbrul din coliţă şi obliterat cu ştampila prima zi, care este aplicată şi în clar, cu folio aur. 
  
Începând cu ziua de luni, 30 ianuarie 2012, emisiunea de mărci poştale „2012 – Anul Caragiale”, va putea fi achiziţionată de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară. 
  
Despre Romfilatelia 
  
Romfilatelia este societatea specializata in emiterea si comercializarea marcilor postale romanesti, precum si a produselor filatelice speciale. Existenta ei este dedicata atat dezvoltarii prestigiului si studiului filateliei romanesti, cat si constientizarii valorilor Romaniei pe plan intern si international. 
  
MARIN MIHAI  
  
Redactia Revistei Armonii Culturale 
  
www.armoniiculturale.ro 
  
*******Dragi prieteni,va astept creatiile,mesajele,dedicatiile muzicale pentru cei dragi,la 
  
RADIO TV PRODIASPORA,pe http://www.prodiaspora.de, 
  
la emisiunile-spectacol,realizate de MARIN MIHAI: 
  
-HAI,ROMANIA! -DUMINICA ,DE LA ORELE 18.00 RO 
  
-MICHAEL SHOW-MIERCURI,DE LA ORELE 18.00 RO 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Marin MIHAI : Romfilatelia a lansat emisiunea de marci postale „ 2012 - Anul Caragiale în România ” / Mihai Marin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 395, Anul II, 30 ianuarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Mihai Marin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Marin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!