AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Mihai Marin         Publicat în: Ediţia nr. 320 din 16 noiembrie 2011        Toate Articolele Autorului

MARIN MIHAI: Festivalul Internaţional „Două inimi gemene” in memoriam Doina şi Ion Aldea Teodorovici
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Internaţional „Două inimi gemene” in memoriam Doina şi Ion Aldea Teodorovici s-a încheiat la 15 noiembrie, la Chişinău, cu un concert de gală desfăşurat la Palatul Naţional. 
  
În competiţie au participat 42 de interpreţi din România, Bulgaria, Italia, Letonia, Ucraina, Rusia, Republica Moldova şi, în premieră, Germania şi Uzbekistan.  
  
Premiul mare al concursului din acest an a fost câştigat de Vadim Cocetkov din Ucraina, în timp ce la secţiunea copii, premiul a fost adjudecat de Felicia Dunaf din Chişinău. Concurenţii au interpretat două piese, una aparţinând compozitorului Ion Aldea Teodorovici, iar cealaltă, la alegere, în limba ţării pe care o reprezintă, informeaza Departamentului pentru Românii de Pretutindeni. 
  
Un moment special al ediţiei din acest an a fost comemorarea poetului Grigore Vieru, pe versurile căruia au fost scrise majoritatea pieselor lui Ion Aldea Teodorovici. 
  
Festivalul Internaţional de muzică uşoară „Două inimi gemene” este organizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni si de Asociaţia „Două inimi gemene” condusă de mama regretatei Doina Aldea Teodorovici. 
  
http://www.youtube.com/watch?v=XWQpTbD9lNA 
  
MARIN MIHAI, 
  
-realizator al emsiunilor 
  
-MICHAEL SHOW (Miercuri,orele 18.00-20.00 RO) 
  
-HAI,ROMANIA! (Duminica,orele 18.00-20.00 RO) 
  
RADIO PRODIASPORA 
  
www.prodiaspora.de 
  
contact email: 
  
marinmihai@prodiaspora.de 
  
-Va astept sa realizam IMPREUNA emisiunile ! 
  
(trimiteti poezii,dedicatii muzicale,mesaje pentru cei dragi) 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
MARIN MIHAI: Festivalul Internaţional „Două inimi gemene” in memoriam Doina şi Ion Aldea Teodorovici / Mihai Marin : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 320, Anul I, 16 noiembrie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Mihai Marin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Marin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!