CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Mihai Marin         Publicat în: Ediţia nr. 886 din 04 iunie 2013        Toate Articolele Autorului

Marin MIHAI: Concursul Naţional de Poezie „Juventus”-Piteşti 2013
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Revista ´´Confluente Literare´´ vă anunţă că Ministerul Tineretului şi Sportului ,prin Casa Studenţilor Piteşti şi Editura ´´Tracus Arte´´ ,invită tinerii creatori ,cu vârste între 14-35 ani, să participe la Concursul Naţional de Poezie ´´Juventus´´ 2013.
Juriul va fi prezidat de criticul Nicolae Oprea, preşedintele USR Piteşti, alături de acesta făcând parte scriitorul Dumitru Augustin Doman-directorul revistei ´´Argeş´´, scriitorul Cristian Meleşteu, reprezentând Ministerul Tineretului şi Sportului, Ion Cristescu-directorul editurii ´´Tracus Arte´´ şi Cosmin Perţa, director editorial ´´Tracus Arte´´.Concurenţii vor trimite într-un plic mare, închis, pe adresa organizatorului, câte 5 poezii, fiecare poezie fiind dactilografiată pe câte o singură pagină şi semnată cu un pseudonim (moto). Pseudonimul (moto-ul), numele real al autorului, adresa şi telefonul se vor scrie pe o pagină, într-un plic mic, închis, plasat în interiorul plicului mare. Manuscrisele nu se înapoiază,atentioneaza organizatorii.

Iniţial,plicurile concurenţilor se primeau până la data de 27 mai 2013, ora 13.00, la sediul Casei de Cultură a Studenţilor Piteşti, str. ´´Panselelor´´ nr 2, Piteşti, judeţ Argeş.
Potrivit surselor noastre, termenul de înscriere a fost prelungit,directorul CCS Piteşti,prof. Daniel Ionescu, a anunţat recent ca autorii mai pot trimite lucrarile lor :

¨Dat fiind numarul mare de solicitări venite din partea tinerilor poeţi, vă comunicăm că perioada de înscriere pentru Concursul Naţional de poezie ´´Juventus´´2013 a fost extinsă până pe data de 5 iunie (data poştei). Aşteptăm cu interes creaţiile dumneavoastră pentru ambele secţiuni (grupaj de poezii sau Volum debut)¨.

Câştigătorii vor fi invitaţi la “Colocviul Naţional Literar Studenţesc”- manifestare ce se va desfăşura în luna iunie într-o localitate montană argeşeană, ocazie cu care vor fi înmânate şi premiile (Premiul I – 500 ron, Premiul II – 300 ron, Premiul III – 200 ron, plus două menţiuni a câte 100 de ron), toate cheltuielile privind cazarea şi masa fiind asigurate de organizatori.

Poeziile câştigătorilor vor fi publicate în revista ´´Argeş´´, iar cele mai bune creaţii ale tuturor participanţilor se vor regăsi într-un volum colectiv ce va apărea în anul 2013 sub egida editurii ´´Tracus Arte´´.

O a doua secţiune a concursului se adresează tinerilor care au un volum de poezie, între 40 şi 80 de pagini. Premiul la această secţiune constă în publicarea volumului de Debut la editura ´´Tracus Arte´´. Datele de corespondenţă rămân aceleaşi ca mai sus.

Partenerii Concursului Naţional de Poezie „Juventus”-Piteşti 2013 sunt
revista ´´Argeş´´ şi agenţiadecarte.ro.

Marin MIHAI  

http://mihaimarin.wordpress.com  

********************************************************recomandari bloguri:  

GEANINA LISANDRU:http://geaninalisandru.wordpress.com/  

LINA MOACA :http://linamoaca.wordpress.com/  

ELENA TOMA:http://elenatomaxxl.blogspot.com.es/  

FLORENTINA LOREDANA DALIAN:http://www.florentinadalian.blogspot.ro  

CRISTIAN LISANDRU:http://lisandrulisandru.wordpress.com/  

Referinţă Bibliografică:
Marin MIHAI: Concursul Naţional de Poezie „Juventus”-Piteşti 2013 / Mihai Marin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 886, Anul III, 04 iunie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Mihai Marin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Marin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!