CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aparitii >  


Autor: Marian Malciu         Publicat în: Ediţia nr. 1180 din 25 martie 2014        Toate Articolele Autorului

LITERATURA LA VOI ACASĂ
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Bine aţi venit dragi prieteni!  

 

Vă deranjez pentru a vă informa că a apărut numărul 23 al Revistei de Cultură Universală Regatul Cuvântului.  

Nu intenţionez să vă plictisesc cu prea multe amănuntepentru că respect timpul dumneavoastră preţios, dar se impun câteva precizări, după cum urmează:  

- paginile revistei sunt încărcate cu materiale de calitate; nu veţi regreta lecturându-le!  

- în afara autorilor preferaţi, care au devenit prieteni ai dumneavoastră şi v-au obişnuit deja cu acurateţea creaţiilor lor, fie ele în proză ori în poezie, veţi descoperi nume noi ori mai puţin cunoscute de dumneavoastră;  

- în consecinţă, vă invit să vă alegeţi autorul din „sumar”; este oferit la pagina nr.4;  

- Nu pierdeţi intervenţia domnului Valeriu D. Popovici! Este vorba de un fragment din„Holocaustul împotriva poporului român”! Veţi vedea cine şi unde anume a publicat…  

- Nu rataţi „Elemente de psihologie literară”, material publicat de doamna profesor Mihaela Roşu Bână, raportat la proza doamnei Elena Maria Cernăianu, după publicarea a trei volume de versuri! Este un roman de numai… 647 de pagini!  

- Nu refuzaţi să lecturaţi un fragment din romanul în curs de apariţie – „Jurnalul zilelor de joi”, pe care-l va publica doamna Hanna Bota! Succes deplin, scumpă doamnă! Tot la acest capitol se înscrie şi Elena Maria Cernăianu cu alte fragmente din romanul semnalat anterior… şi chiar Florentina Loredana Dalian cu ale sale Jucării, ori doamnaEliza Roha cu un fragment din al treilea roman din trilogia„Zborul”…!  

- Nu săriţi peste „Istorie şi stil”, aşa cum le-a descoperit doamna profesor Livia Ciupercă în opera regretatului scriitorMircea Ionescu!  

- Nu uitaţi să vă delectaţi cu poezia bună! Aveţi aici versuri oferite de doamna inginer Rodica Cernea, cea care realizează magistral grafica acestei reviste superbe, dar şi pe cele semnate de Luca Cipolla (Italia), doamna Leah Fritz (Irlanda) şi doamna Angela Negoiţă…  

- Nu evitaţi să înţelegeţi de ce şi de unde s-a informat domnul Emil Lungeanu pentru a se informa că… „Zoe şi Tipătescu se iubeau pe la spate” în cronica „Cum m-am îmbolnăvit de poezie”! Adevărat că este vorba de erotismul lui Radu Cârneci…  

- Doriţi un strop de „Demnitate şi curaj”? Căutaţi-o pe Vavila Popovici (SUA) să vă ofere reţete în acest domeniu!!  

- S-a omis capitolul religie? Nu! Stelian Gomboş vă asigură că valorile perene ale spiritualităţii noastre monastice nu au dispărut şi sunt în bună păstrare peste timp…  

- Cu siguranţă, îl căutaţi pe domnul profesor doctor Adrian Botez… Da! Este prezent în „Preliminarii”, amintind, foarte adânc documentat şi justificat, despre Caragiale, domnitorul Şerban Cantacuzino, Sinaia…Oare de ce? Veţi descoperi singuri, citind!  

- Nu mă certaţi pentru că nu am introdus în această listă pe doamna Marcela Ilinca şi, mai ales, pe Directorul-fondator al acestei Reviste de prestigiu internaţional!!  

Îl veţi descoperi singuri, mai ales că domnia sa, alături de Colectivul de Redacţie al RevisteiRegatul Cuvântului,  

 

VĂ DORESC LECTURĂ PLĂCUTĂ!  

 

AICI descoperiţi paginile dumneavoastră:  

 

http://regatulcuvantului.editii.com/regat20.pdf  

 

Secretar directorat,  

 

Marian MALCIU  

Referinţă Bibliografică:
LITERATURA LA VOI ACASĂ / Marian Malciu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1180, Anul IV, 25 martie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Marian Malciu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Marian Malciu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!