CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Magdalena Albu         Publicat în: Ediţia nr. 1063 din 28 noiembrie 2013        Toate Articolele Autorului

Magdalena ALBU - CAMPANIA „DONÂND O CARTE, LUMINEZI UN SPIRIT !”
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dragi prieteni, într-o lume care calcă în picioare orice, inclusiv învăţământul şi cultura, vă propun să încercăm împreună, cu cele mai mici eforturi materiale posibile, a spori fondul de carte necesar educaţiei copiilor din comuna Bicleş, jud. Mehedinţi. Dacă aveţi în casă un volum de literatură română sau universală, la care puteţi renunţa, ori dacă puteţi intra într-un anticariat şi cumpăra de aici la cel mai mic preţ o carte a marilor noştri scriitori studiaţi la şcoală de copii - Eminescu, Arghezi, Sadoveanu, Creangă, Goga, Caragiale, Coşbuc, Nichita Stănescu, Gellu Naum, Calistrat Hogaş, Costache Negruzzi etc.-, vă rog din suflet să mergeţi la cel mai apropiat oficiu poştal spre a o expedia pe adresa bibliotecii din micuţa localitate a Mehedinţiului, iar copiii, în felul lor, vă vor mulţumi!... Gestul domniilor-voastre va aşeza acum, la ceas de mare praznic creştin al Naşterii Domnului, multă bucurie în inimile celor mici, dar şi în cea a distinsei doamne bibliotecar Eugenia Rada.  
 
Personal, vă mulţumesc enorm tuturor celor care veţi găsi în drumurile dvs. de zi cu zi micul răgaz pentru a merge la poştă şi a trimite o carte de literatură copiilor din Bicleş. Campania „Donând o carte, luminezi un spirit!” îmi doresc să fie primul pas către dezvoltarea fondului actual de carte al bibliotecilor din localităţile săteşti ale României. Fie numai şi cu un singur volum donat de fiecare dintre noi, putem ajuta considerabil bibliotecile rurale în a oferi tinerilor educaţia şi lumina spirituală de care au atâta nevoie acum. Dumnezeu să vă binecuvânteze!  
 
Iată şi adresa la care puteţi expedia cărţile:  
Biblioteca Comunală din localitatea Bicleş  
jud. Mehedinţi (dnei bibliotecar Eugenia Rada)  
 
------------------------------------------------------------  
Magdalena ALBU  
27 noiembrie 2013  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Magdalena ALBU - CAMPANIA „DONÂND O CARTE, LUMINEZI UN SPIRIT !” / Magdalena Albu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1063, Anul III, 28 noiembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Magdalena Albu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Magdalena Albu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!