AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Autori >  Lucica Boltasu
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
"Respectul pentru persoana de lângă tine, indiferent de apartenența politică, etnică, religioasă, este un semn de înțelepciune. Când acest respect dispare, viața personală e un mare semn de întrebare...Cine nu respectă pe semenul său, nu se respectă nici pe sine însuși. Omul este liberul său arbitru, cu o conștiință care îl poate îndruma acolo unde dorește, conform opțiunilor sale conștiente. Fiecare om își croiește un drum în viață, alegând calea care i se potrivește cel mai bine...Armonia, o găsești doar atunci când ai pacea lăuntrică; îmbinând cerescul cu pamantescul, se creează o "simbioză" între divinitate și om, o legătură unică, ce doar acel care o experimentează o poate înțelege. Viața...o alergare spre nicăieri, când nu știi care îți e rostul pe pământ, cine, de ce și pentru ce te-a creat..."Barcelona-Lucica Boltasu  
 
Referinţă Bibliografică:
Lucica Boltasu / Lucica Boltasu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1731, Anul V, 27 septembrie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Lucica Boltasu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Lucica Boltasu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!