CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Atitudini >  


Autor: Corina Diamanta Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 206 din 25 iulie 2011        Toate Articolele Autorului

Love story cu Molly şi Edward
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Niciodată să nu spui niciodată, pentru că viaţa îţi oferă încă o şansă, dacă îţi doreşti cu adevărat acest lucru. Aşa s-a întâmplat şi cu Molly Holder şi Edward Nisbett, din Tallahassee, Florida, SUA, care şi-au unit destinele pe 21 iunie 2011, la vârsta de 90 şi respectiv 82 de ani.  
  
"Am ştiut că la anii mei nu va mai apărea un prinţ chipeş pe un cal alb, să mă răpească, de aceea m-am hotărât să acţionez", a spus Molly. 
  
Poezie cu ceai 
  
Aşa se face că Holder, care este văduvă din 1995, s-a hotărât să încerce dating-ul online. Aceasta şi-a postat toamna trecută profilul pe Match.com şi la scurt timp după aceea l-a cunoscut pe Edward Nisbett.  
  
Molly Holder, care în 2008 se mutase din North Huntingdon în Tallahassee, Fla., a descoperit că are foarte multe în comun cu Edward Nisbett, inginer metalurgist căruia îi murise soţia. 
  
"Amândoi iubim poezia şi ne place să bem ceai fierbinte", a spus Holder, care a lucrat ca jurnalist la “Irwin Times Observer” şi “Standard Observer”. 
  
Trandafirul galben 
  
În ianuarie 2011, după un schimb de e-mailuri ce a durat două luni, Molly şi Edward au decis că venise momentul să se întâlnească. 
  
"Am stabilit să ne vedem într-un hotel din Tallahassee. I-am comunicat lui Edward că îl aştept în holul hotelului şi că voi ţine în mână un trandafir galben", a declarat Molly, care a mărturisit că s-a inspirat în acest sens dintr-un film. 
  
Holder a sosit la hotel însoţită de nepotul ei, Russ Lentz, de 41 de ani. 
  
"Am considerat că totul e în regulă, aşa că i-am lăsat singuri”, a spus Lentz. "Şi de atunci, bunica mea şi Edward au devenit nedespărţiţi." 
  
În februarie 2011 cei doi erau deja logodiţi, iar pe 21 iunie s-au căsătorit. 
  
"Amândoi am fost de acord că la vârsta noastră nu are rost să mai aşteptăm ", a spus proaspăta doamnă Nisbett. 
  
Prinţul Fermecat 
  
Nunta a avut loc la Grace Lutheran Church, din Tallahassee. Mireasa a purtat rochie albă, perle şi voal şi a fost condusă la altar de fiul ei, Terry Holder. La finalul ceremoniei, mirele a sărutat îndelung mireasa, după care a exclamat plin de entuziasm: “Wow!” 
  
O săptămână mai târziu, Molly s-a mutat în locuinţa soţului său, în Navarre, Fla. Mariajul lor este unul modern – Molly pregăteşte cina, iar Edward se ocupă de treburile gospodăriei. 
  
"Nu e minunat?"a spus Molly Nisbett. 
  
În fiecare seară, dl. Nisbett, originar din Scoţia, îi citeşte soţiei sale poeme din Shakespeare şi Robert Burns. 
  
"Pur şi simplu ador accentul lui scoţian”, afirmă Molly, care este convinsă că în sfârşit l-a găsit pe prinţul din visele sale. “Edward îmi spune - “Molly, dragostea mea.” Îmi place că soţul meu este înalt, are ochi albaştri şi nu este niciodată trist. La nuntă, Edward a purtat frac şi o superbă vestă roşie. Credeţi-mă că arăta ca Prinţul Fermecat”, a concluzionat Molly.  
  
Corina Diamanta Lupu 
  
Bucureşti 
  
25 iulie 2011 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Love story cu Molly şi Edward / Corina Diamanta Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 206, Anul I, 25 iulie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Corina Diamanta Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Corina Diamanta Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!