CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Ligya Diaconescu         Publicat în: Ediţia nr. 849 din 28 aprilie 2013        Toate Articolele Autorului

Ligya DIACONESCU - REVISTA STARPRESS LANSEAZĂ UN NOU PROIECT – „COPIII ROMÂNI, DEŞTEPŢI, FRUMOŞI ŞI TALENTAŢI”
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În anul 2012 am demarat împreună cu câţiva prieteni Campania „Românii sunt deştepţi, elevaţi şi talentaţi" care a fost promovată pe toate canalele media din România şi multe din străinătate. În cadrul campaniei am realizat cartea – „ROMÂNII SUNT DESTEPŢI, ELEVAŢI ŞI TALENTAŢI", în limba română şi în limba engleză care a văzut lumina tiparului la începutul anului 2013. Cartea s-a bucurat de un real succes în urma lansărilor din întreaga lume. Aceasta a făcut înconjurul lumii, fiind distribuită în vederea schimbării imaginii despre România şi români de pe întreg mapamondul, având o mediatizare intensă, inclusiv pe posturile de radio, televiziune şi presa scrisă de pretutindeni.  
 
Români de succes, din toate domeniile, de pe întreg mapamondul s-au regăsit în paginile cărţii format A5 (INGINERI, SCRIITORI, CONSTRUCTORI, PICTORI, ACTORI, SPORTIVI, MEDICI, ASISTENŢI, PROFESORI, OAMENI DE AFACERI, CÂNTAREŢI, MUNCITORI SPECIALIŞTI DE ÎNALTĂ CALIFICARE).  
 
Pentru că ni s-a propus de către românii care locuiesc în întreaga lume să realizăm o asemenea carte şi despre copiii din România şi din diaspora (de origine română), demarăm proiectul „COPIII ROMÂNI, DEŞEPŢI, FRUMOŞI ŞI TALENTAŢI" în cadrul căruia tipărim şi o carte format A5, cu acelaşi titlu, ce va cuprinde povestiri (scurte cv-uri) ale unor copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 18 ani, frumoşi, talentaţi (cantareţi, recitatori, desenatori, pictori, sportivi, micuţi informaticieni etc). CARTEA va fi bilingvă, română-engleză, povestirile le va realiza scriitoarea Ligya Diaconescu. Ne vom ocupa şi de traducerea cărţii.  
 
Părinţii, bunicii, prietenii pot propune nume şi cv-uri ale unor copii deosebiţi din întreaga lume, în perioada 20 aprilie - 20 octombrie, perioada în care vor avea loc înscrierile. În urma unor selecţii se vor alege copiii care vor fi prezenţi în carte. Fiecare micuţă personalitate va beneficia de două pagini A5, una în limba română, cealaltă în limba engleză, în cadrul fiecărei pagini, prezentându-se persoana respectivă (copilul) şi o poză bust. Participanţii (copii) admişi în paginile cărţii vor primi gratuit câte 3 exemplare şi vor achita o contribuţie de 250 lei în perioada 1 noiembrie 2013 - 1 februarie 2014. (Fiecare participant poate avea propriul sponsor al paginilor sale care va fi nominalizat!). Plata se poate face şi în rate. Traducerea o realizăm cu un traducător autorizat!  
 
Dacă aveţi propuneri pentru copii români care pot face parte din cartea noastră vă rog să ne transmiteţi! Multumim!  
 
Pentru că în România orice, cerere de sponsorizare este catalogată ca şi cerşetorie, deşi fonduri pentru astfel de proiecte ar exista, ne străduim să contribuim fiecare personal cu contribuţia menţionată, pentru a arăta lumii întregi că românii obişnuiţi, inclusiv copiii, sunt deştepţi şi talentaţi dar necunoscuţi la adevărata valoare.  
 
Pentru detalii suplimentare şi înscrieri,  
 
vă rugăm să vă adresaţi prin poşta elecronică la:  
 
Ligia DIACONESCU  
Director STARPRESS  
25 aprilie 2013  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Ligya DIACONESCU - REVISTA STARPRESS LANSEAZĂ UN NOU PROIECT – „COPIII ROMÂNI, DEŞTEPŢI, FRUMOŞI ŞI TALENTAŢI” / Ligya Diaconescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 849, Anul III, 28 aprilie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Ligya Diaconescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ligya Diaconescu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!