CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Spiritual >  


Autor: Ligia Gabriela Janik         Publicat în: Ediţia nr. 1104 din 08 ianuarie 2014        Toate Articolele Autorului

Ligia-Gabriela JANIK - 2014 ... UNDE MĂ AFLU EU !?
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
la intrarea în anul acesta care este nou pentru mine, e nou şi pentru tine, mă adâncesc în tăcerea nopţii pentru a medita la anul care abia trecuse, la evenimentele ce au avut loc pe scara mondială dar mai ales meditând la evenimentele din viaţa mea personală.  
 
Ştii că nu te poţi ruga pentru trezirea spirituală până nu-i ierţi celuilalt totul pe deplin? - Atunci vei vedea ce fiinţă mică şi neînsemnată sunt eu în infinitul acesta al lumii. Între naştere şi moartea mea îmi este îngăduit să fiu pentru un scurt timp pe acest pământ, şi dupa aceea mă îmbrătişează veşnicia.  
 
Dar... unde mă aflu eu?  
 
Mă aflu pe un pământ blestemat iar deasupra mea este cerul infinit din care ar putea să izbucnească oricând o mare furtună pe care să naufragieze corabia vieţii mele.  
 
Şi - unde mă aflu?  
 
Mă aflu într-o lume în care stăpânesc şi mişună demonii, într-o lume în care există mereu războaie şi vărsări de sânge. Într-o lume în care domneşte desnădejdea, brutalitatea şi frica. Unde în multe părţi ale pământului oamenii mor de foame şi în care bombele atomice şi cu hidrogen urmează să asigure pacea lumii.  
 
Unde ma aflu eu?  
 
Mă aflu într-o lume pe care Dumnezeu a iubit-o atât de mult încât Şi-a dat pe singurul Său Fiu să fie dat în mâna morţii ca oricine crede în El să nu piară ci să aibă Viaţa Veşnică. (Ioan 3:16)  
 
Şi trăiesc pe un pământ pe care El va veni, El care a făgăduit: " Iată, Eu fac toate lucrurile noi", (Ap. 21:5) atunci când Slava lui Dumnezeu v-a acoperi acest pământ.  
 
Dar astăzi, da, astăzi, unde mă aflu?  
 
Eu mă aflu în Hristos, iar sub mine se află bratele sale veşnice, pentru că El este VEŞNICIA.  
 
Dacă te găseşti în Hristos, atunci veşnicia se află în sufletul tău. Asigură-te că te afli şi tu în aceleaşi braţe sfinte care cuprinde întreaga veşnicie pentru tine. Pentru mine, pentru tine, s-a coborat din cerul sfânt ca să pună în noi găndul veşniciei Sale.  
 
Aşa că meditând la aceste gânduri mă plec cu pioşenie în faţa măreţiei lui Hristos pentru că într-o lume de zbucium şi nevoi, războaie şi dureri, El a coborât întregul Cer pentru mine. De aceea să-I multumesc mă simt datoare şi chiar veşnicia întreagă tot nu mi-ar fi deajuns să-mi arăt recunoştinţa pentru ceea ce a facut Isus pentru mine."  
 
La intrarea în anul acesta, va doresc tuturor pace, bună înţelegere, împliniri şi sănătate.  
 
La mulţi ani şi Dumnezeu să vă binecuvinteze în noul an!  
 
--------------------------------  
 
Ligia-Gabriela JANIK  
Aldingen, Germania  
1 ianuarie 2014  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Ligia-Gabriela JANIK - 2014 ... UNDE MĂ AFLU EU !? / Ligia Gabriela Janik : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1104, Anul IV, 08 ianuarie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Ligia Gabriela Janik : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ligia Gabriela Janik
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!