CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 640 din 01 octombrie 2012        Toate Articolele Autorului

Liga Scriitorilor- În folosul lărgirii orizontului cultural al elevilor
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Liga Scriitorilor Români  
  
În folosul lărgirii orizontului cultural al elevilor 
  
O lăudabilă iniţiativă a fost luată de Filiala Cluj a Ligii Scriitorilor Români, condusă de scriitorul Iulian Patca, de a încheia “Acorduri de parteneriat “ cu conducerile şcolilor şi cu bibliotecile acestora pentru lărgirea orizontului cultural al elevilor, dezvoltarea personalităţilor lor, prin luarea de contacte cu oameni de cultură contemporani, cu opera acestora, inclusiv popularizarea în rândul tinerilor a operei membrilor Ligii.  
  
În acest context au fost încheiate acorduri de parteneriat cu Colegiul Tehnic ”Edmond Nicolau “, reprezentat prin directorul acesuia prof.dr.Todea Ioan Radu şi cu Colegiul Tehnic de Transporturi “Transilvania “, reprezentat de bibliotecara prof.Iolanda Drăgan. 
  
Urmare acestui fapt vor fi programate şi dezvoltate relaţii de colaborare între Liga Scriitorilor şi cele două instituţii de învăţământ, în spiritual îmbogăţirii culturii generale a elevilor şi educării sensibilităţii acestora prin lectură. Încurajarea tinerelor talente prin publicarea creaţiilor lor în revista “Agora Literară “ a Ligii Scriitorilor şi în alte reviste ale acestei organizaţii profesionale ce apar pe teritoriul ţării, şi nu numai. Organizarea unor întâlniri cu scriitori clujeni. 
  
Acest fel de parteneriat se va extinde şi la alte instituţii de învăţământ cu scopul lărgirii orizontului cultural al elevilor, dezvoltarea personalităţii lor, participarea unor elevi şi profesori la lansări de carte organizate de către scriitori la sediul Ligii, sau la librăriile din municipiul nostru. 
  
Al.Florin Ţene 
  
Preşedintele Ligii Scriitorilor Români 
  
. 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Liga Scriitorilor- În folosul lărgirii orizontului cultural al elevilor / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 640, Anul II, 01 octombrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!