AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 746 din 15 ianuarie 2013        Toate Articolele Autorului

LIGA SCRIITORILOR cinsteşte pe Poetul Naţional, Eminescu
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Liga SCRIITORILOR ROMÂNI cinsteşte pe Poetul Naţional, EMINESCU  
 
Aşa cum a intrat în tradiţia instituţiilor din Capitala Ardealului, Cluj-Napoca, pe 15 ianuarie, ziua de naştere a Poetului Naţional- Eminescu, geniul poeziei româneşti, este omagiat în diferite forme culturale. Astfel, în ziua aceasta instituţiile de stat, politice şi culturale au depus coroane de flori la Statuia lui Eminescu din faţa Teatrului Naţional, nu înainte de a fi omagiat de poetul Ion Cristofor, cel care a coordonat acţiunea, şi după un recital poetic susţinut de elevii Liceului EMINESCU din Cluj-Napoca.  
 
În acest context Liga Scriitorilor Români, prin scriitorii Al.Florin Ţene, preşedintele Ligii Scriitorilor, Ion Constantinescu, vicepreşedinte şi Iulian Patca, preşedintele filialei Cluj a Ligii Scriitorilor, a depus o coroană de flori la statuia lui Eminescu. Urmând ca miercuri, 23 ianuarie, la sediul Uniunii Vatra Romînească, filiala Cluj, orele 17, Al.Florin Ţene, va susţine conferinţa “EMINESCU, esenţa Limbii şi Literaturii Române.“.  
 
Prof.Antonia Bodea  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
LIGA SCRIITORILOR cinsteşte pe Poetul Naţional, Eminescu / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 746, Anul III, 15 ianuarie 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!